Αρχική Κοινωνια Ποινική δίωξη σε βάρος του αντιεμβολιαστή δικηγόρου

Ποινική δίωξη σε βάρος του αντιεμβολιαστή δικηγόρου

Από antwnio

Αντιμέτωπος με το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση είναι γνωστός δικηγόρος ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, εμφανίζεται να δηλώνει αρνητής του κορονοϊού και του εμβολίου υποστηρίζοντας πως οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του δικηγόρου μετά την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας έρευνας που είχε διαταχθεί με αφορμή ηλεκτρονικά αρχεία με τις αναφορές του δικηγόρου για τον κορονοϊό που είχαν διαβιβαστεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί απεστάλη στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου ο κατηγορούμενος, πλέον, δικηγόρος να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, λόγω ειδικής δωσιδικίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος φέρεται να βρίσκεται στο «επίκεντρο» της εισαγγελικής έρευνας που εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη και αφορά στον θάνατο 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η οποία είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί. Η έρευνα αφορά στα πρόσωπα που εμφανίζονται να απέτρεψαν ή να εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά ertnews.gr

Διαβάστε επίσης