Αρχική Πολιτική Πολάκης: Η λογική να ενωθούμε με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή

Πολάκης: Η λογική να ενωθούμε με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή

Από antwnio

Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο θέτει ως προϋπόθεση για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, τοποθετούμενος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως είπε ο κ. Πολάκης, «για να υπάρξει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης και να μην ξανακερδίσει ο Μητσοτάκης πρέπει καταρχήν να πείσουμε το 1.000.000 ψηφοφόρους του αριστερού δημοκρατικού στρατοπέδου που χάσαμε προς την αποχή, να επανέλθουν στην ενεργό πολιτική δράση και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογες».

«Για να γίνει αυτό πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκπέμψει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο σύγκρουση με τη διαπλοκή, με αναδιανομή από το μεγάλο πλούτο προς τη μισθωτή εργασία και τους μικρομεσαίους, με περιγραφή της παραγωγικής ανασυγκρότησης ανά περιφέρεια, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με αποκατάσταση της αξίας της εργασίας με βαθιές αλλαγές στη Δικαιοσύνη, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που πρέπει να εκπεμφθεί και από το Καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου» πρόσθεσε, όπως αναφέρει το protothema.gr

Επιπλέον, «με βάση αυτό το πρόγραμμα ως το νέο σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο, θα καλέσουμε τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία». «Αλλιώς, η λογική να ενωθούμε όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε, είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης