Αρχική Πολιτική Πολυτεχνείο: Τραυματίστηκε ο Νίκος Μανιός – ΦΩΤΟ

Πολυτεχνείο: Τραυματίστηκε ο Νίκος Μανιός – ΦΩΤΟ

Από antwnio

Ο Νίκος Μανιός αποχώρησε ελαφρά τραυματίας από το Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα ο αντιστασιακός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από την πύλη. Παρά τον τραυματισμό του ο Νίκος Μανιός, ο οποίος είχε πάρει μέρος στην εξέγερση των φοιτητών πριν από 48 χρόνια, κατέθεσε κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων του Πολυτεχνείου.

Στα social media ακολούθησαν οργισμένες αναρτήσεις για τον τραυματισμό του από απλούς χρήστες, αλλά και πολιτικούς.

«Ο «μάγκας» & επίδοξος πορτιέρης του Πολυτεχνείου να ντρέπεται για αυτή την εικόνα. Ο αγωνιστής Νίκος Μανιός, χτυπημένος από όσους νομίζουν ότι αυτοδίκαια αποφασίζουν ποιος δικαιούται να τιμά το Πολυτεχνείο. Ντροπή. Να πάρουν θέση όλες οι οργανώσεις. Να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία», έγραψε στο Τwitter o Νίκος Παππάς.

 

 

 

 

“Δυστυχώς πολλοί σήμερα που νομίζουν ότι η αριστερά άρχισε με αυτούς, είναι ανιστόρητοι και αμόρφωτοι. Δεν σέβονται καθόλου την ιστορία και τα πρόσωπα σε αυτήν», ανέφερε για το περιστατικό ο Νίκος Κοτζιάς

 

 

“Αγάπη, σεβασμός κι ευγνωμοσύνη στον σύντροφο Νίκο Μανιό. Για την αντιδικτατορική δράση του, την επιστημονική προσφορά του στον πάσχοντα άνθρωπο, την κοινωνική και δημοκρατική πολιτεία του.
Ντροπή σε όσους τον πλήγωσαν, πληγώνοντας έτσι μια καθάρια μέρα και το ιδανικό της ήθος”, έγραψε με τη σειρά της η Νίνα Κασιμάτη.

 

πηγήenikos.gr

Διαβάστε επίσης