Αρχική Διεθνη Νεα Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, κτίρια υπέστησαν ζημιές σε ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, κτίρια υπέστησαν ζημιές σε ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό

Από antwnio

Ο κυβερνήτης της περιοχής της Οδησσού στη νότια Ουκρανία δήλωσε ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και κτίρια υπέστησαν ζημιές σήμερα σε ρωσική πυραυλική επίθεση σε ναυπηγοεπισκευαστικό χώρο.

“Το πρωί, Ρώσοι τρομοκράτες επιτέθηκαν στην περιοχή της Οδησσού με πυραύλους. Ο εχθρός στοχοθέτησε ναυπηγείο”, δήλωσε ο Όλεχ Κίπερ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

“Η επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά, που γρήγορα κατασβήστηκε από τους διασώστες. Το κτίριο διοίκησης και εξοπλισμός της επιχείρησης υπέστησαν ζημιές”.

Η πυραυλική επίθεση έγινε μετά τις ρωσικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχές στη νότια, κεντρική και βόρεια Ουκρανία με drones.

Ο ουκρανικός στρατός ανέφερε στο Telegram ότι οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 12 ρωσικά drones και δύο πυραύλους που εκτοξεύθηκαν κατά της Ουκρανίας.

“Και οι 14 εναέριοι στόχοι του εχθρού καταστράφηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα, ειδικότερα εντός των περιοχών Μικολάιφ, Χερσώνας, Κιρόβοχραντ, Τσερκάσι, Ζίτομιρ, Χμελνίτσκι και Ντνίπρο”, σύμφωνα με τον στρατό.

Διαβάστε επίσης