Αρχική Πολιτική Π. Τσαπανίδου για πλειστηριασμούς: Οι πολίτες γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις επιλογές Μητσοτάκη

Π. Τσαπανίδου για πλειστηριασμούς: Οι πολίτες γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις επιλογές Μητσοτάκη

Από antwnio

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, κατηγορώντας τον Γιάννη Οικονόμου ότι «προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο».

«Μπροστά σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών, οι πολίτες όμως γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

– Την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας με τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

– Την επιλογή του νόμου του 2003 που δίνει αφορολόγητο στα funds και καμία υποχρέωση προηγούμενης πρότασης ρύθμισης στον δανειολήπτη».

Απευθύνεται προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο λέγοντας: «Τα πολλά λόγια περιττεύουν κύριε Οικονόμου: Φέρτε αύριο κιόλας ΠΝΠ που θα αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές. Όσο για τους ανθρώπους του πολιτισμού, δεν φτάνει που επιμένετε στην υποβάθμιση των σπουδών τους, αλλά συνεχίζετε να τους προσβάλετε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ‘δεν γνωρίζουν’ για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ και δύο μήνες κάθε μέρα σε κινητοποιήσεις».

Κλείνοντας η κ. Τσαπανίδου υποστηρίζει ότι «κυβέρνησή σας έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία, γι’ αυτό και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν».

Διαβάστε επίσης