Αρχική Κοινωνια Ρομά έβαλαν βενζίνη και διέφυγαν χωρίς να πληρώσουν στην Καλαμάτα

Ρομά έβαλαν βενζίνη και διέφυγαν χωρίς να πληρώσουν στην Καλαμάτα

Από antwnio

Οι Ρομά χτύπησαν σε δύο βενζινάδικα που βρίσκονται στην Καλαμάτα. Έβαλαν βενζίνη και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν έβαλαν μπροστά, πάτησαν το γκάζι και έγιναν καπνός…

Οι Ρομά ακολούθησαν την ίδια συνταγή στην Καλαμάτα, για να βάλουν βενζίνη και τελικά είχαν την ίδια τύχη. Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Το θέμα όπως είναι λογικό φέρνει στο νου, τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, όταν 16χρονος Ρομά δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι μετά από καταδίωξη που είχε ξεκινήσει από μια παρόμοια κλοπή σε βενζινάδικο. Στην Καλαμάτα δεν χρειάστηκε καταδίωξη. Οι αστυνομικοί είδαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας και έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Δύο περιπτώσεις όπου Ρομά εξαφανίστηκαν όταν στο όχημα τους έβαλαν βενζίνη εξιχνίασε η Αστυνομία. Nα σημειωθεί ότι και τα δύο βενζινάδικα βρίσκονται στην οδό Αθηνών στην Καλαμάτα. Στην πρώτη περίπτωση ο 18χρονος μαζί με τον 25χρονο Ρομά έβαλαν βενζίνη αξίας πέντε ευρώ και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν έφυγαν.

Στη δεύτερη περίπτωση που ήταν λίγο μετά, οι δύο Ρομά έβαλαν βενζίνη αξίας είκοσι ευρώ, πλήρωσαν πέντε ευρώ και έφυγαν. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr και οι δύο Ρομά συνελήφθησαν τελικά στην Ανάληψη της Μεσσήνης.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκε χθες (10.12.2022) το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 6 Έλληνες, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μία εκ των συλληφθέντων δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως όφειλε.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας, που αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης