Αρχική Διεθνη Νεα Ρωσία: Πάνω από 100 ουκρανικά drones υποστηρίζει ότι εξουδετέρωσε τη νύχτα-Στο Μπελγκορόντ νεκρή μητέρα και το παιδί της

Ρωσία: Πάνω από 100 ουκρανικά drones υποστηρίζει ότι εξουδετέρωσε τη νύχτα-Στο Μπελγκορόντ νεκρή μητέρα και το παιδί της

Από antwnio

Η Ρωσία υποστήριξε ότι στη διάρκεια της περασμένης νύκτας κατέστρεψε ή αναχαίτισε περισσότερα από 100 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στη διάρκεια επιθέσεων που εξαπολύθηκαν εναντίον της νοτιοδυτικής ρωσικής επικράτειας και της προσαρτημένης Κριμαίας.

Σε ανακοίνωση του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως εξουδετερώθηκαν 51 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και έξι μη επανδρωμένα σκάφη επιφανείας που επιτέθηκαν στην Κριμαία, 44 μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιφέρεια του Κρασνοντάρ και άλλα έξι πάνω από την περιφέρεια του Μπελγκορόντ.

Ο ρωσικός στρατός αναφέρει τακτικά ότι απώθησε νυκτερινές επιθέσεις ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αλλά σπάνια υποστηρίζει ότι κατέρριψε τόσα πολλά.

Νωρίτερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μπελγκορόντ, που συνορεύει με την Ουκρανία, είχε ανακοινώσει το θάνατο μιας μητέρας και του τετράχρονου παιδιού της στη διάρκεια επίθεσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο χωριό Οκτιάμπρσκι.

Ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι, έγινε στόχος μη επανδρωμένου αεροσκάφους, η μητέρα σκοτώθηκε επιτόπου και το τετράχρονο παιδί της υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, δήλωσε ο Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ, διευκρινίζοντας ότι ένα άλλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος στοχοθέτησε πρατήριο καυσίμων κοντά στο χωριό Μπεσονόφκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διαβάστε επίσης