Αρχική Κοινωνια Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα: “Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι”, ζητά ο πατέρας της

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα: “Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι”, ζητά ο πατέρας της

Από antwnio

Σε κλίμα θλίψης και βαθιάς οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα. Ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Στη μνήμη της κόρης μου και σε όλον αυτόν τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Και θέλω όλα τα παιδιά, όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλάνε στους γονείς τους και στους φίλους τους, και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα. Μακάρι η Κυριακή μου να είναι το τελευταίο θύμα που έφυγε έτσι φριχτά».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας Ελένη Μαζαράκη σημείωσε ότι «βρίσκεστε τόσο κοντά στην οικογένεια και πραγματικά στηρίζετε τον αγώνα μας για να μπορέσει αυτό το κορίτσι, που έφυγε τόσο φριχτά, να δικαιωθεί. Θα πρέπει οι κατηγορούμενοι να τιμωρηθούν όπως πρέπει».

Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι – Μακάρι η κόρη μου να είναι η τελευταία from Orange Press Agency on Vimeo.

Η συγκεκριμένη γυναικοκτονία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, όταν δημοσιοποιήθηκε ο διάλογος που είχε η 28χρονη Κυριακή, με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, μόλις λίγα λεπτά προτού πέσει νεκρή από τον πρώην σύντροφό της. Σε αυτή τη συνομιλία, η Κυριακή ζητά να μεταφερθεί σπίτι της με περιπολικό, καθώς φοβόταν για τη ζωή της και ο αστυνομικός απαντά ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Για την υπόθεση «τρέχει» Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διαπιστώνει ευθύνες σε συγκεκριμένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που είχαν εμπλοκή το μοιραίο βράδυ της 1ης Απριλίου στο συμβάν.

Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime

Διαβάστε επίσης