Αρχική Διεθνη Νεα Σοκαριστικό βίντεο: Δύο 19χρονες κατέγραψαν τον θάνατό τους – Έπεσαν με μηχανή πάνω σε δέντρο

Σοκαριστικό βίντεο: Δύο 19χρονες κατέγραψαν τον θάνατό τους – Έπεσαν με μηχανή πάνω σε δέντρο

Από antwnio

Δύο 19χρονες κατέγραψαν τον θάνατό τους στην κάμερα, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν έπεσε πάνω σε δέντρο, στην περιφέρεια Κουίντιο της Κολομβίας.

Τα πλάνα δείχνουν τη 19χρονη Κάθριν Κουμπίλος να οδηγεί τη μοτοσικλέτα και την επίσης 19χρονη Σελένα Βαλεντίνα να κάθεται στο πίσω μέρος ενώ βιντεοσκοπούσε, καθώς έφευγαν από την πόλη Πουέμπλο Ταπάο.

Οι δύο φίλες, οι οποίες δεν φορούσαν κράνος, φαίνονται να φωνάζουν από χαρά και να χαμογελούν στην κάμερα του κινητού. Πολλές φορές η Κουμπίλος αποσπά το βλέμμα της από τον σκοτεινό δρόμο, παρότι ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα.

Οι δύο νεαρές εξαφανίζονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας λίγο πριν η Κουμπίλος χτυπήσει σε ένα δέντρο κοντά σε μια πολυκατοικία. Περαστικοί οδηγοί εντόπισαν τις δύο 19χρονες πεσμένες στο έδαφος και κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, ο θάνατος των δύο νεαρών διαπιστώθηκε επί τόπου.

Δείτε το βίντεο:

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 26 Μαΐου, αλλά το βίντεο του δυστυχήματος κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο την περασμένη Παρασκευή. Τέλος, οι Αρχές της περιοχής δεν δήλωσαν τι προκάλεσε το δυστύχημα, αλλά εξετάζουν αν ευθύνονται οι συνθήκες του δρόμου ή η ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης