Αρχική Πολιτική «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» για κινητοποιήσεις αγροτών: Η Ελλάς εδώ και τώρα χρειάζεται μια Κυβέρνηση Εθνικής & Θρησκευτικής συνείδησης

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» για κινητοποιήσεις αγροτών: Η Ελλάς εδώ και τώρα χρειάζεται μια Κυβέρνηση Εθνικής & Θρησκευτικής συνείδησης

Από antwnio
Όπως αναμενόταν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπειρε κεραυνούς και τώρα θερίζει θύελλες.Η πλήρης αδιαφορία και η εγκληματική της τακτική στο μείζων θέμα του Πρωτογενούς Τομέα, έχει φέρει την χώρα μας στο χείλος της καταστροφής με την ακρίβεια να καλπάζει ανεξέλεγκτα, γονατίζοντας νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Τι μέλλον μπορεί να έχει μία χώρα η οποία δεν παράγει τίποτα, παρά μόνο αγοράζει και καταναλώνει προϊόντα άλλων χωρών;

Τι μέλλον μπορεί να έχει μία χώρα η οποία δεν καταφέρνει, όχι μόνο να είναι αυτάρκης στα δικά της προϊόντα, αδυνατεί να τα παράγει και πόσω μάλλον δε να τα εξάγει;

Η ανίκανη Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί με τίποτα να βοηθήσει τον παραγωγικό ιστό της χώρας αλλά δεν μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα για να ξέρει πως να τα αντιμετωπίσει.

Οι αγρότες της χώρας έχουν δίκιο αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε λάθος άτομα, τόσο στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που τους είχαν εξαπατήσει στο παρελθόν.

Να θυμηθούν τι έχει αλλάξει από το 1977 όταν ο Σημίτης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τους ξεφούσκωνε τα λάστιχα και τους έσερνε στα δικαστήρια.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει και ούτε πρόκειται να αλλάξει όσο είναι όλοι τους πειθήνια όργανα των Βρυξελλών.

Πορφυρογέννητοι και Αμερικανοτραφείς αδυνατούν να κατανοήσουν τα προβλήματα της κοινωνίας και να αποκτήσουν την απαραίτητη ώσμωση με τον λαό, οδηγώντας τον στην προκοπή και την ευημερία.
Αδυνατούν να ενώσουν τους Έλληνες και να θωρακίσουν τη χώρα οικονομικά, στρατιωτικά και κοινωνικά για να αποκτήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.Η Ελλάς εδώ και τώρα χρειάζεται μια Κυβέρνηση εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, να καταλαγιάσει την πυρακτωμένη οργή του κόσμου και να την μετατρέψει σε δημιουργία και εθνική ανάταση.

Ακολουθεί σύνδεσμος (link) για το σχετικό βίντεο του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειου Στίγκα:
Γραφείο Τύπου «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3708762

Διαβάστε επίσης