Αρχική Πολιτική «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη – Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου η γαλανόλευκη!

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη – Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου η γαλανόλευκη!

Από antwnio

Ιστορία με χρυσά γράμματα στον ελληνικό αθλητισμό έγραψε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ.

Η 29χρονη Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης εκτέλεσε ένα υπέροχο πρόγραμμα, το οποίο και την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου.Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στην άξια πρωταθλήτρια μας Ευαγγελία Πλατανιώτη, ευχόμενοι υγεία, δύναμη και ακόμη περισσότερες διακρίσεις για το μέλλον που προδιαγράφεται πιο λαμπρό.

Η πατρίδα μας στενά συνυφασμένη με την κολύμβηση έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα και σπουδαίες αθλητικές διακρίσεις, ενώ αποδεικνύεται ότι και η νέα γενιά των αθλητών και των αθλητριών συνεχίζουν επάξια την περήφανη αθλητική μας ιστορία.

Διαβάστε επίσης