Αρχική Πολιτική «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: «ΟΧΙ» μέχρις εσχάτων για τους Γάμους των Ομοφυλόφιλων!

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: «ΟΧΙ» μέχρις εσχάτων για τους Γάμους των Ομοφυλόφιλων!

Από antwnio

Το πολιτικό κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» ηγείται μιας δυναμικής κινητοποίησης για να μην περάσει ο κατάπτυστος Νόμος για τους γάμους των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Η υπόθεση γάμου ομοφυλοφίλων και η «τεκνοθεσία» είναι η κερκόπορτα σε ένα δρόμο χωρίς τέρμα, που παίρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάτω από την πίεση ενός ισχυρότατου παγκόσμιου λόμπι.

Μήπως πρέπει να σταματήσουμε κάπου αυτή την ιστορία πριν να είναι πολύ αργά;                                                                                      Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» βρισκόμαστε σε πλήρη ευθυγράμμιση με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του περιεχομένου της Εγκυκλίου της κατά της θέσπισης των γάμων των Ομοφυλοφίλων.

Ουσιαστικά αν επικρατήσουν αυτές οι νεο-ολοκληρωτικές τάσεις, πάμε σε μια πλήρη αλλαγή του τρόπου αναπαραγωγής της ανθρώπινης ζωής, που επικρατεί επί χιλιάδες χρόνια στην πατρίδα μας και πάνω στην οποία βασίζεται όλη η δομή του συναισθηματικού μας κόσμου και ο πολιτισμός μας.

Άραγε πώς θα είναι μια κοινωνία όπου μια τάξη πλούσιων ομοφυλόφιλων θα παράγουν κατά παραγγελία τις διάφορες τάξεις του… θαυμαστού καινούριου κόσμου των μεγάλων τραπεζών και πολυεθνικών;

Διαβάστε επίσης