Αρχική Πολιτική Στέφανος Κασσελάκης: Δε θα καλέσω στο γάμο μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Δε θα καλέσω στο γάμο μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Από antwnio

Άλλη μια κίνηση για να συνομιλήσει με πολίτες έκανε την Τρίτη το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας Q&A στο Instagram από την Αστυπάλαια όπου παραμένει κολλημένος λόγω της κακοκαιρίας. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που επέλεξε να απαντήσει ο κ. Κασσελάκης ήταν μια του Γιώργου Λιάγκα για το αν θα καλούσε τον πρωθυπουργό στον γάμο του το καλοκαίρι αλλά και μια σχετικά με το γιατί φοράει κοντομάνικο ενώ φυσάει αρκετά.

Σύμφωνα με όσα απάντησε σήμερα το βράδυ θα προσπαθήσει να φτάσει στη Ρόδο διευκρινίζοντας ότι «αν είναι μέχρι 6 μποφόρ θα το δοκιμάσουμε αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ».

Στην ερώτηση για το αν κρυώνει με το κοντομάνικο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «όχι βέβαια. Πήγα λύκειο στη Βοστώνη, εκεί να δεις -20 που τράβηξα για εβδομάδες».

Επόμενη ερώτηση ήταν να δώσει συμβουλή σε όσους τον στηρίζουν και «δέχονται ανελέητο bullying» με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «είστε πολλοί και πολλές παραπάνω από όσο νομίζετε. Ο κόσμος έχει πάθει μια εσωτερική πληγή με το 41% και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είμαστε πλειοψηφία. Είμαστε περισσότεροι, μην χάνετε το κουράγιο σας, η αλήθεια είναι στην ψυχή μας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στο ερώτημα αν θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία με τον ίδιο να λέει «όχι, δεν θα μπορούσα να συγκυβερνήσω με κόμματα που έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες και από ένα σύστημα προπαγάνδας. Η είναι όντως πολυσυλλεκτικό κόμμα αλλά προς την άκρα δεξιά. Αν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μια κοινωνία σύγχρονη και μια οικονομία ρυθμισμένη έχουν άπλετο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα αυξήσετε την χρηματοδότηση των κρατικών πανεπιστημίων;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον κ. Κασσελάκη να απαντά «εννοείται πως ναι, δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για το δημοσιονομικό πρόβλημα από το να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία. Είναι η επένδυση με την καλύτερη μακροχρόνια απόδοση. Είναι σημαντικό τα ελληνόπουλα να σπουδάζουν στη χώρα τους και η χώρα να είναι ανταγωνιστική».

Στην τελευταία ερώτηση από τον Γιώργο Λιάγκα για το αν θα καλούσε τον πρωθυπουργό στον γάμο του το καλοκαίρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «όχι δεν θα τον καλέσω επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς» για να προσθέσει «όταν ο πρωθυπουργός θα πάει σε γάμο ομοφύλων θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που με λέει αρσενικό/θηλυκό και δεν τον έχει αποπέμψει;».

Διαβάστε επίσης