Αρχική Κοινωνια Στην παραλαβή των ελικοπτέρων Romeo ο Μητσοτάκης – “Επιβάλλονται προσεγγίσεις, δεν επιτρέπονται ψευδαισθήσεις”

Στην παραλαβή των ελικοπτέρων Romeo ο Μητσοτάκης – “Επιβάλλονται προσεγγίσεις, δεν επιτρέπονται ψευδαισθήσεις”

Από antwnio

Μήνυμα όσον αφορά τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά την τελετή παραλαβής των τριών νέων ανθυποβρυχιακών ελικόπτερων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό.

«Παρά την ηρεμία που επικρατεί τώρα στο Αιγαίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι εξ ανατολών γείτονες επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό τους πρόγραμμα. Επιβάλλονται συνεπώς οι προσεγγίσεις όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις και όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει το διεθνές δίκαιο την ειρήνη και τη συνεργασία» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός «τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε καιρούς που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή».

«Η Ελλάδα ακόμα πιο δυνατή» έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή του για την παραλαβή των ελικοπτέρων ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime

Διαβάστε επίσης