Αρχική Πολιτική Στις 15 Μαρτίου μπαίνει φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης – Πού παρουσιάζεται

Στις 15 Μαρτίου μπαίνει φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης – Πού παρουσιάζεται

Από antwnio

Στον στρατό μπαίνει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου στην Σπάρτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει 15 ημέρες, όπως αναφέρει το iefimerida.gr. Πρόσφατα, είχε μιλήσει για τη στρατιωτική του θητεία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που βρέθηκε καλεσμένος, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Τι είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης για την στράτευσή του

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στρατιώτης, νομίζω στη Σπάρτη. Θα μείνω 15 ημέρες μέσα, βασική εκπαίδευση. Δεν μου φαίνεται περίεργο», απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Αντιθέτως, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Πρέπει να σκεφτούμε πόσους απόδημους έχουμε έξω και αν θα επέστρεφαν. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε τη χώρα μας και το στράτευμα. Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι, με τον πληθυσμό να είναι σταθερός, να μειωθεί ο πληθυσμός από την Αθήνα προς την επαρχία. Να δημιουργήσουμε hubs ερευνητικά, να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού, να χτίσουμε σπίτια, πράσινα σπίτια, να φτιάξουμε κοιτίδες».

«Στον στρατό θα ζητήσεις προνομιακή διαχείριση;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τίποτα. Προφανώς, έχω μια θεσμική θέση και θα κάνω ό,τι ορίζει ο νόμος. Μην εκπλαγείς αν το στρατόπεδο γίνει όλο ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από τη γοητεία, έχω τη σωστή πολιτική πρόταση» απάντησε.

Αυτές τις ημέρες και λόγω της επικείμενης στράτευσής του χαλαρώνει στην ορεινή Αρκαδία, σε πεντάστερο ξενοδοχείο μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Διαβάστε επίσης