Αρχική Ελλαδα Στο μπλόκο της Βοιωτίας ο Αυγενάκης -(Βίντεο)

Στο μπλόκο της Βοιωτίας ο Αυγενάκης -(Βίντεο)

Από antwnio

Στο μπλόκο της Λιβαδειάς, στο Κάστρο Βοιωτίας βρέθηκε νωρίτερα την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης και συνομίλησε με τους αγρότες της περιοχής και με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργάνων.

Ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε τους αγρότες για τις οικονομικές ενισχύσεις της κυβέρνησης, με έμφαση σε αυτές που αφορούν τη Θεσσαλία, ενώ ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί τους για την κάλυψη των αναγκών τους

Στις δηλώσεις που έκανε στον Τύπο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε: «Ο διάλογος είναι το καλύτερο συστατικό της επιτυχίας, μέσα από τη συζήτηση πάντοτε λύνονται τα προβληματα. Βρέθηκα στο μπλόκο της Λιβαδειάς, μίλησα με αγρότες, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργάνων, δημάρχους και αντιπεριφερειάρχες για κεντρικά και τοπικά ζητήματα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά τη συνάντηση του συντονοστικού των αγροτών με τον πρωθυπυοργό. Εμείς θα μιλήσουμε και με τους τοπικούς αγρότες γιατί υπάρχουν κι άλλα ζητήματα. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στέκονται στο πλευρό των αγροτών βρίσκοντας λύσεις με αξιοπιστία, μεθοδικοτητα και σοβαρότητα».

Διαβάστε επίσης