Αρχική Πολιτική Συγχαρητήρια Μητσοτάκη από Θεσσαλονίκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (video)

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη από Θεσσαλονίκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (video)

Από antwnio

Τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο ποδόσφαιρο εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας την ομιλία του στο πλαίσιο της παρουσίασης της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο, στους Αμπελόκηπους, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω συγχαίροντας τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης με αρκετούς παρευρισκόμενους στην αίθουσα να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και μια κυρία να φωνάζει προς τον πρωθυπουργό «μας έφερες γούρι».

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στους φίλους του Άρη που ίσως δυσαρεστήθηκαν με το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ λέγοντας πως «υπάρχει μια ευκαιρία το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως χθες στη Θεσσαλονίκη όλα κύλησαν ομαλά στο φινάλε του πρωταθλήματος και τους ολονύκτιους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν ο πρωθυπουργός σημείωσε πως ήταν τελικά σωστή η απόφαση να κλείσουν τα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης