Αρχική Εκκλησία Συλαλλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύνταγμα(foto-video)

Συλαλλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύνταγμα(foto-video)

Από antwnio

Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλαλλητήριο, η οργάνωση ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Μάλιστα, κατέληγαν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητηριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους ταφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.και ο Φίλιππος Καμπούρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν εικόνες Αγίων, Σταυρούς και πλακάτ, που μεταξύ άλλων έγραφαν: «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα». 

Δείτε φωτογραφίεςκαι βίντεο από το Σύνταγμα

syllalitirio-1
syllalitirio-2
syllalitirio-3
syllalitirio-4
syllalitirio-5
syllalitirio-7
syllalitirio-8
syllalitirio-9
syllalitirio-10
syllalitirio-11
syllalitirio-12
syllalitirio-13
syllalitirio-14
syllalitirio-17
syllalitirio-18
syllalitirio-22
sygkentrwsi-1
sygkentrwsi-2
sygkentrwsi-3
sygkentrwsi-4
sygkentrwsi-6

Διαβάστε επίσης