Μαθητικό συλλαλητήριο αύριο Παρασκευή για το δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με απόφασή τους. Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στη θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Σε όλη τη χώρα, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και μαθήτριες διαδηλώνουν με κεντρικό σύνθημα «Ή με τα κέρδη ή με τη ζωή!», στα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται για την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.
«Ήρθε η στιγμή να ακουστούμε ξανά, ενωμένοι σαν μια γροθιά», τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών στο κάλεσμά της προς τα σχολεία.
«Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, ούτε θα συγκαλυφθεί! Η γενιά μας το ορκίστηκε και θα το αποδείξει με τους αγώνες της.
Απέναντι σε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης, εμείς θα φέρουμε στο φως την αλήθεια. Δεν συγχωρούμε τους ενόχους – απαιτούμε πραγματική δικαιοσύνη», υπογραμμίζει.