Αρχική Κοινωνια Συνελήφθη στην Αθήνα ο σύζυγος της CEO του ΔΕΣΦΑ

Συνελήφθη στην Αθήνα ο σύζυγος της CEO του ΔΕΣΦΑ

Από antwnio

Συνελήφθη στην Αθήνα και αναμένει την έκδοσή του στην Ιταλία, ο σύζυγος της Διευθύνουσας Συμβούλου του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), Maria Rita Galli.

Ο 54χρονος Francesco Acerbi από την Κρεμόνα συνελήφθη στο σπίτι της συζύγου του και κρατείται εν αναμονή της έκδοσής του μεταδίδει το Star. Θα εκτίσει ποινή φυλάκισης έξι ετών, επειδή εξαφανίστηκε με εκατομμύρια ευρώ που του εμπιστεύτηκαν 13 πλούσιες ιταλικές οικογένειες.

Συνελήφθη με εντολή της εισαγγελέως του Μιλάνου Ρομπέρτα Κολάντζελο και τώρα περιμένει την έκδοσή του για να οδηγηθεί σε ιταλική φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, αλλά και για να αντιμετωπίσει δύο άλλες δίκες για απάτη σε βάρος πελάτη και για πτώχευση της εταιρείας του, Advisory. Και στις δύο περιπτώσεις έχει ήδη καταδικαστεί και τώρα περιμένει τις δευτεροβάθμιες δίκες, οι οποίες θα διεξαχθούν σύντομα.

Είχε καταφέρει να προσελκύσει ορισμένους πλούσιους επενδυτές οι οποίοι του είχαν εμπιστευθεί εκατομμύρια ευρώ. Μετά την αρχική καταδίκη του σε φυλάκιση άνω των έξι ετών για απάτη είχε εξαφανιστεί. Ωστόσο, η Guardia di Finanza δεν είχε σταματήσει ποτέ να τον αναζητά και τα ίχνη του πήγαιναν προς την Ελλάδα, όπου εργάζεται και ζει η σύζυγός του..πηγή .zougla.gr

Διαβάστε επίσης