Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει σε αποπομπή Χρυσοχοΐδη και κατηγορεί την κυβέρνηση για ”νόμο της σιωπής”

ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει σε αποπομπή Χρυσοχοΐδη και κατηγορεί την κυβέρνηση για ”νόμο της σιωπής”

Από antwnio

«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως: «Το νέο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ‘νόμος της σιωπής’ που προσπαθούν να επιβάλλουν».

«Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της, υποστηρίζουν με περίσσιο θράσος πως ‘η κριτική που ασκείται στην αστυνομία αποθαρρύνει τις γυναίκες από το να απευθυνθούν σε αυτήν’» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ‘’ενημερώνει’’ την κυβέρνηση πως ‘’αν κάποια γυναίκα αποθαρρύνεται από το να απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ., αυτό οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της’’.

«Οφείλεται», προσθέτει, «στο ότι η δολοφονία της 28χρονης έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ μιλούσε με την άμεσο δράση στο τηλέφωνο κι όχι στην κριτική που οφείλει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ένα σοκαριστικό γεγονός».

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει» σημειώνει και τονίζει ότι «αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά ούτε και από την κοινωνία».

«Η μοναδική αποδεκτή τοποθέτηση από πλευράς κυβέρνησης θα ήταν η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης