Αρχική Κοινωνια Τάιλερ Μακμπέθ: Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα

Τάιλερ Μακμπέθ: Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα

Από antwnio
Σε συνέντευξη που έδωσε στο STAR, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, μίλησε για την ισότητα στον γάμο και για το αν το ζευγάρι θα παντρευτεί και στην Ελλάδα.

«Είναι ένα εξαιρετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα γύρω από τα τρανς δικαιώματα», είπε ο σύζυγος τους προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λίγους μήνες πριν, τον Οκτώβριο, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη. Τώρα, σύμφωνα με τον Τάιλερ Μακμπέθ, θα παντρευτούν και στην Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι ναι. Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, και θα γίνει εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Σημείωσε επίσης ότι η ζωή τους έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως, με το μεγαλύτερο θέμα να είναι η «έλλειψη ιδιωτικής ζωής».

«Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μία νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου», συμπλήρωσε.

Για τις ευρωεκλογές και τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Τάιλερ Μακμπέθ δήλωσε ότι θα υπάρξει «ένα πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα», ιδίως μετά τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο.

«Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του», κατέληξε. πηγή avmag.gr

Διαβάστε επίσης