Αρχική Κοινωνια Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Κρίσιμες ώρες – Έβδομη μέρα νοσηλείας με όλη την οικογένειά του δίπλα του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Κρίσιμες ώρες – Έβδομη μέρα νοσηλείας με όλη την οικογένειά του δίπλα του

Από antwnio

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνεχίζει να νοσηλεύεται για έβδομη μέρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και να μην φαίνονται σημάδια βελτίωσης, ενώ στο πλευρό του είναι σύσσωμη η οικογένειά του.

Από την πρώτη στιγμή που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία”, όλη η οικογένειά του άρχισε να έρχεται από κάθε γωνιά της γης στην Αθήνα, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη. Στο πλευρό του είναι πλέον όλα τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς ήρθαν από την Ισπανία και οι αδελφές του Σοφία και Ειρήνη.

Ο 83χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία, με τον ίδιο να μην έχει διασωληνωθεί, ωστόσο η κατάστασή του δεν είναι καλή. Έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον, ενώ η υγεία του δεν φαίνεται να παρουσιάζει σημάδια σημαντικής βελτίωσης.

Σημειώνεται πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από διάφορα προβλήματα υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία, ενώ Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τέλος, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έδειχνε καταβεβλημένος στις τελευταίες του εμφανίσεις και μάλιστα εμφανιζόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Διαβάστε επίσης