Αρχική Διεθνη Νεα Τζο Μπάιντεν: Απολύθηκε δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη – Του έκανε ερωτήσεις που της έδωσαν από τον Λευκό Οίκο

Τζο Μπάιντεν: Απολύθηκε δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη – Του έκανε ερωτήσεις που της έδωσαν από τον Λευκό Οίκο

Από antwnio

Σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης είναι δημοσιογράφος στις ΗΠΑ που απολύθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζονταν εξαιτίας… του Μπάιντεν!

Η απόλυσή της Andrea Lawful-Sanders ήρθε όταν παραδέχτηκε πως πήρε συνέντευξη από τον Τζο Μπάιντεν με ερωτήσεις που είχαν ήδη συμφωνηθεί με την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του όπως μεταδίδει το ethnos.gr.

«Η συνέντευξη περιείχε προκαθορισμένες ερωτήσεις που παρέχονται από τον Λευκό Οίκο, κάτι που παραβιάζει την πρακτική μας να παραμένουμε ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης υπόλογο στους ακροατές μας», ανακοίνωσε η πρόεδρος του σταθμού «WURD Radio» μιλώντας για την απόλυση της δημοσιογράφου μετά τις αποκαλύψεις για την συνέντευξη με τον Τζο Μπάιντεν.

«Το WURD Radio δεν είναι φερέφωνο του Μπάιντεν»

Η πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού με έδρα τη Φιλαδέλφεια, σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε την Κυριακή συμπλήρωσε πως «η κα Lawful-Sanders και το WURD Radio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν άμεσα οι δρόμοι τους». Παράλληλα σε ανακοίνωσή του ο ραδιοφωνικός σταθμός τόνισε: «Το WURD Radio δεν είναι φερέφωνο του Μπάιντεν ή οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης». Η συνέντευξη της Andrea Lawful – Sanders με τον Τζο Μπάιντεν έγινε από την Τετάρτη.

Οι ερωτήσεις που χρησιμοποίησε

Η ίδια αποκάλυψε σε εκπομπή του CNN ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από την εκστρατεία Μπάιντεν και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές, σχετικά με το τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές, τα επιτεύγματά του Αμερικανού προέδρου, τις επιδόσεις του στο ντιμπέιτ και τι θα έλεγε στους διστακτικούς ψηφοφόρους. Σημειώνεται πως η πρόεδρος του σταθμού έσπευσε να τονίσει πως δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για τη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης