Αρχική Διεθνη Νεα Τζόρτζια Μελόνι: “Πρόεδρε είμαι αυτή η σκύλα”, είπε σε αντίπαλό της – Δείτε βίντεο με την επική ατάκα που έγινε viral

Τζόρτζια Μελόνι: “Πρόεδρε είμαι αυτή η σκύλα”, είπε σε αντίπαλό της – Δείτε βίντεο με την επική ατάκα που έγινε viral

Από antwnio

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι συστήθηκε χθες ως «αυτή η σκύλα» στον κυβερνήτη της Καμπανίας, Βιντσέντζο Ντε Λούκα, κατά την παρουσίαση έργων υποδομής στη Νάπολη.

Η επικεφαλής του πολιτικού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας (Fdi), Τζόρτζια Μελόνι μάλλον τη φύλαγε στον Ντε Λούκα του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος (PD) της αντιπολίτευσης, όταν εκείνος την αποκάλεσε «stronza» (σκύλα) σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στην Κάτω Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Πρόεδρε Ντε Λούκα, (είμαι) αυτή η σκύλα η Μελόνι. Πώς είσαι;», είπε η Μελόνι, στον Ντε Λούκα, προτού του σφίξει το χέρι στο περιθώριο εγκαινίων ενός αθλητικού κέντρου στην πόλη Καϊβάνο. «Καλώς ήρθατε», απάντησε ο Ντε Λούκα. «Είμαι καλά στην υγεία μου».

Το βίντεο με την «εκδίκηση» της Μελόνι, αναρτήθηκε στα social media και έγινε σε χρόνο μηδέν viral.

Στις 16 Φεβρουαρίου ο Ντε Λούκα είχε ηγηθεί μιας διαμαρτυρίας εκατοντάδων δημάρχων του νότου κατά των αμφιλεγόμενων σχεδίων της κυβέρνησης για «διαφοροποιημένη αυτονομία», τα οποία, σύμφωνα με τους επικριτές, θα επιδεινώσουν το χάσμα μεταξύ βορρά και νότου.

Η Μελόνι είπε τότε ότι θα έπρεπε να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην εργασία του παρά να ηγείται διαδηλώσεων.

Ο Ντε Λούκα απάντησε λέγοντας «εσύ να δουλέψεις σκύλα».

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης