Αρχική Ελλαδα Τουρκία: Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας – «Ψέματα όσα λένε οι Έλληνες πολιτικοί για τον Πόντο»

Τουρκία: Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας – «Ψέματα όσα λένε οι Έλληνες πολιτικοί για τον Πόντο»

Από antwnio

Προκλητική ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας στην Τουρκία μετά τις δηλώσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας για την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Όλες οι δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίες δεν βασίζονται σε καμία ιστορική πληροφορία και σε κανένα έγγραφο, είναι ψέματα που αποσκοπούν στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού» αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας τόνιζε αναλυτικά: «Απορρίπτουμε πλήρως τους ισχυρισμούς των ελληνικών Αρχών για τον Πόντο. Καθώς αυτοί οι ισχυρισμοί, οι οποίοι απέχουν πολύ από κάθε είδους λογική και σκεπτικό, δεν είναι παρά μια προσπάθεια διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων.

Όλες οι δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίες δεν βασίζονται σε καμία ιστορική πληροφορία και σε κανένα έγγραφοείναι ψέματα που αποσκοπούν στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και αποτελούν ένα παράδειγμα. Όσοι αναζητούν μια ντροπιαστική πραγματικότητα στο παρελθόν του τουρκικού έθνους, δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα άλλο από το να εξαπατούν τον εαυτό τους!

Όσοι ονειρεύονται 100 χρόνια πριν, θα πρέπει πρώτα να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Από αυτήν την άποψη, οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αιματοβαμμένες θηριωδίες των προγόνων τους στην Τρίπολη κατά τη διαδικασία της εξέγερσης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, της οποίας ήταν υπήκοοι, και κατά την προσπάθεια κατοχής της Ανατολίας μεταξύ 1919-1922, και με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να απαντήσουν τι έκαναν στην Ανατολία. Κατά συνέπεια, όσοι δεν θέλουν να δουν τις θηριωδίες και τις σφαγές στις βρώμικες ημερομηνίες τους, δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα από τα βρώμικα παιχνίδια αντίληψης με τα οποία επιχειρούν να το καλύψουν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να λυτρωθούν από τις ευθύνες τους ενώπιον της ιστορίας».

Διαβάστε επίσης