Αρχική Διεθνη Νεα Τραγωδία στη Ρωσία: Τέσσερις Ινδοί φοιτητές πνίγηκαν σε ποταμό

Τραγωδία στη Ρωσία: Τέσσερις Ινδοί φοιτητές πνίγηκαν σε ποταμό

Από antwnio

Τέσσερις Ινδοί φοιτητές πνίγηκαν αυτήν την εβδομάδα σε ποταμό στο Βελίκι Νόβγκοροντ, στη βορειοδυτική Ρωσία, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φοιτητές έκαναν μπάνιο (…) σε απαγορευμένη ζώνη του ποταμού Βολκόφ, όχι μακριά από τη δημοτική πλαζ», ανέφερε σήμερα το τοπικό παράρτημα της ρωσικής Ανακριτικής Επιτροπής, που διενεργεί τις έρευνες στη χώρα.

Όταν δύο από αυτούς παρασύρθηκαν από το ρεύμα, οι άλλοι δύο έσπευσαν να τους σώσουν και «λίγο μετά, βυθίστηκαν και οι τέσσερις κάτω από το νερό», διευκρίνισε σε μια ανακοίνωση.

Το πρώτο πτώμα εντοπίστηκε από διασώστες δύτες την επομένη της τραγωδίας που έλαβε χώρα την Τρίτη, 4 Ιουνίου, το δεύτερο ανασύρθηκε από νερό σήμερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι έρευνες συνεχίζονται, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας Νόβγκοροντ, Αντρέι Νικίτιν, και οι τέσσερις ήταν Ινδοί υπήκοοι που σπούδαζαν σε τοπικό πανεπιστήμιο.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις φοιτητές του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νόβγκοροντ με καταγωγή από την Ινδία πνίγηκαν», έγραψε την Τρίτη στην εφαρμογή Telegram.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι φοιτητές ήταν ηλικίας 18-20 ετών και σπούδαζαν Ιατρική.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης