Αρχική Διαφορα νεα Τρόμος για δύο γυναίκες στη Ραφήνα: Τις χτύπησαν και τις λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή

Τρόμος για δύο γυναίκες στη Ραφήνα: Τις χτύπησαν και τις λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή

Από antwnio

Τον απόλυτο τρόμο βιώσαν το βράδυ του Σαββάτου (11/5) δύο γυναίκες στην Ραφήνα, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην κατοικία που διαμένουν και αφού τις ακινητοποίησαν, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή και εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ σε κατοικία επί της οδού Μπούρτζου. Οι δράστες -δύο στον αριθμό- κατάφεραν να εισβάλουν στην διώροφη κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα. Εκεί με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου ακινητοποίησαν δια της βίας τις δύο γυναίκες (67 και 93 ετών), τραυματίζοντας μάλιστα τη μια στο χέρι και την άλλη στο κεφάλι.

Αφού ερεύνησαν του χώρους του σπιτιού αφαίρεσαν τιμαλφή άγνωστης αξίας, καθώς και χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι παθούσες μετά την φυγή των δραστών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε επίσης