Αρχική Κοινωνια Τσάκωσαν διακινητή στον ποταμό Έβρο να μεταφέρει με βάρκα 10 παράνομους μετανάστες

Τσάκωσαν διακινητή στον ποταμό Έβρο να μεταφέρει με βάρκα 10 παράνομους μετανάστες

Από antwnio

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών, προχώρησαν χθες σε περιοχές του Έβρου αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Δράμας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην παρέβρια περιοχή Μαρασίων Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία πλαστική βάρκα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου Ορεστιάδας και Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Διαβάστε επίσης