Αρχική Κοινωνια Φρίκη στα Λιόσια: “Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω” είπε ο 57χρονος στους αστυνομικούς

Φρίκη στα Λιόσια: “Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω” είπε ο 57χρονος στους αστυνομικούς

Από antwnio

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και γι’ αυτό τον λόγο τον έκαψε.

«Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν είχα χρήματα να τον θάψω και τον άφησα μέσα στο σπίτι πάνω στο στρώμα. Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλίκια. Έτσι τον έβγαλα στην αυλή για να τον κάψω. Δεν τον διαμέλισα, όπως τον “σβαρνούσα” με το στρώμα έφυγαν το κεφάλι και τα χέρια». Αυτή είναι η σοκαριστική κατάθεση του 57χρονου, στους αστυνομικούς για τη φρικαλέα υπόθεση στα Λιόσια σύμφωνα με έγκυρες πηγές του newsit.gr.

Η απολογια του μεσηλικα, που έβαλε φωτιά και έκαψε το πτώμα του 82χρονου πατερα του γιατί οπως ειπε δεν ειχε χρήματα να τον θάψει ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέμεινε στο επιχείρημα του, οτι αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στον ενταφιασμό του πατέρα του, ενώ στην ερώτηση των αρχών ποσο καιρό κρατούσε το άψυχο κορμί μέσα στο σπίτι, απάντησε πως πέθανε τον Φεβρουάριο και έκτοτε τον είχε μέσα μέχρι που η αποφορά από την αποσύνθεση τον ανάγκασε να τον βγάλει εξω για να τον κάψει.

Οι αστυνομικοί σε αυτή τη φάση, εκτιμούν πως λέει την αλήθεια ωστόσο η νεκροτομή που θα γίνει στο απανθρακωμένο πτώμα και η ερευνα της Ασφάλειας και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αναζητούν στοιχεία μέσα στο σπίτι της φρίκης, θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης