Αρχική Κοινωνια Φωτιά στο Λουτράκι: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση περιοχών

Φωτιά στο Λουτράκι: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση περιοχών

Από antwnio

ήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών Καλαμάκι Ισθμίων και Παράδεισος ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή. Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι Ίσθμια, Παράδεισος εκκενώστε προς Κόρινθο. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Προληπτικές εκκενώσεις σε κατασκηνώσεις και γηροκομείο 

Με ασφάλεια εκκενώθηκαν προληπτικά και οι κατασκηνώσεις που βρίσκονται σχετικά κοντά στο μέτωπο της φωτιάς, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος».

Στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο μεταφέρονται με ασφάλεια, σύμφωνα με τον Δήμο Λουτρακίου, οι τρόφιμοι του γηροκομείου «Ελπίς», έπειτα από την εντολή εκκένωσης που δόθηκε, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Καλλιθέα.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου

Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο από το korinthostv.gr:

Διαβάστε επίσης