Αρχική Κοινωνια Χανιά: Ξάφριζε τη μητέρα της φίλης της για να πάει στα… καλλιστεία!

Χανιά: Ξάφριζε τη μητέρα της φίλης της για να πάει στα… καλλιστεία!

Από antwnio

Το κομπόδεμα της μητέρας της καλύτερής της φίλης έβαλε στο «μάτι» μία 20χρονη στην Κίσσαμο Χανίων και μέσα σε τρεισήμισι μήνες κατάφερε να αρπάξει περισσότερα από 12.000 ευρώ, που χρησιμοποίησε για να γίνει… όμορφη και να συμμετάσχει στα καλλιστεία! Μάλιστα, την βοήθησαν τα ανήλικα παιδιά της γυναίκας, που της έδιναν κρυφά την τραπεζική της κάρτα!

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 20χρονη «μακρυχέρα» από την Αλβανία έκανε στενή παρέα με την 16χρονη κόρη της 45χρονης, που και αυτή έχει καταγωγή από την Αλβανία. Έτσι, πήγαινε στο σπίτι τους και είχε πείσει την ανήλικη φίλη της και την 10χρονη αδελφή της να της δίνουν την κάρτα της μητέρας τους, τάζοντάς τους ότι θα τους αγοράσει μικροπράγματα! Έτσι, έκανε διαδοχικές συναλλαγές… ροκανίζοντας με το απόθεμα της ανύποπτης γυναίκας!

Η 45χρονη έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι, από τις 23 Ιουλίου ως τις 3 Νοεμβρίου, είχαν γίνει συνολικά 31 συναλλαγές με τη χρεωστική της κάρτα, οι 28 εκ των οποίων ήταν αναλήψεις και οι τρεις αφορούσαν σε αγορές, με το συνολικό ποσό που έκανε φτερά να έχει φτάσει τα 12.176 ευρώ! Σύμφωνα με το protothema.gr, όταν κατέφυγε στην Αστυνομία, εξακριβώθηκε ότι αυτή που έκανε «αφαίμαξη» στον λογαριασμό της ήταν η 20χρονη, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι ξόδεψε τα χρήματα στην προσπάθειά της να γίνει όσο πιο εντυπωσιακή γινόταν, για να διεκδικήσει τίτλο στα… καλλιστεία!

Διαβάστε επίσης