Αρχική Lifestyle “Χείμαρρος” ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το “Πρωινό” – “Η άλλη έχει περάσει από 45 παραγωγούς για να επιβιώσει”

“Χείμαρρος” ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το “Πρωινό” – “Η άλλη έχει περάσει από 45 παραγωγούς για να επιβιώσει”

Από antwnio

Συνέχεια στο θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον ίδιο και την εκπομπή «Το Πρωινό», δίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μετά το live γκάλοπ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με τα άτομα που έχει μπλοκάρει από τα social media ο παρουσιαστής του MEGA, εκείνος επανήλθε με νέες δηλώσεις μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον MyRadio.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε, γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το Instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Γα την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει.

Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», συμπλήρωσε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση, και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια), θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια.

Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”», σχολιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αμέσως μετά.

«Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε», κατέληξε στο αιχμηρό του σχόλιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε επίσης