Αρχική Κοινωνια Άγιος Παντελεήμονας Αττικής: Αλγερινός μαχαίρωσε δύο ομοεθνείς του μέσα σε διαμέρισμα.

Άγιος Παντελεήμονας Αττικής: Αλγερινός μαχαίρωσε δύο ομοεθνείς του μέσα σε διαμέρισμα.

Από antwnio

Ένα νέο, αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με δράστη έναν Αλγερινό, ο οποίος μαχαίρωσε και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του μέσα σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στους δύο νεαρούς καταφέρνοντάς χτυπήματα σε όλο τους το σώμα.

Οι δύο Αλγερινοί έτρεξαν για να ξεφύγουν από τη μανία του δράστη, με τον έναν να εντοπίζεται αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, και τον δεύτερο να αναζητά καταφύγιο σε ένα φαρμακείο της περιοχής.

«Μπήκε μέσα αιμόφυρτος. Ήταν πολυτραυματίας, είχε τις αισθήσεις του αλλά είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές παντού. Ευτυχώς, τον είχαν πάρει ξόφαλτσα. Του έδωσα τις πρώτες βοήθειες και κάλεσα ασθενοφόρο το οποίο ήρθε άμεσα. Οι διασώστες και μια κοπέλα του έδεσαν τα τραύματα και τον πήραν γρήγορα για το νοσοκομείο», ανέφερε η γυναίκα και υπάλληλος, που είδε ξαφνικά το θύμα να μπαίνει αιμόφυρτο στο φαρμακείο της.

Τέλος οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Διαβάστε επίσης