Αρχική Πολιτική Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέφανου Κασσελάκη για το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ: Από πού είναι τα λεφτά;

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέφανου Κασσελάκη για το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ: Από πού είναι τα λεφτά;

Από antwnio

Δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τη διαρροή ότι έδωσε δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθήσει να βγει οικονομικά το 2023 άσκησε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, θέτοντας, μεταξύ άλλων, το ερώτημα «από πού προέρχονται τα χρήματα αυτά;».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καταλάβει τους νόμου του κράτους και τι ρόλο έχει. Από πού είναι τα λεφτά; Από την εταιρεία του; Από τον προσωπικό του λογαριασμό; Λέει ότι έχει χρήματα από τη ναυτιλιά, για σκεφτείτε να είναι από offshore» είπε αρχικά στο Action24 ο κ. Γεωργιάδης.

Με αφορμή, δε, και το πρόσφατο ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι για το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι το έκανε για επαγγελματικούς λόγους, ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί; Δεν μπορεί να έχει κρυφή επαγγελματική δραστηριότητα εκ του νόμου. Ο λαός πρέπει να γνωρίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες».

ΚλείσιμοΕπανερχόμενος, δε, στη διαρροή περί δανείου ο υπουργός Εργασίας συνέχισε τα ερωτήματα: «Τα χρήματα αυτά είναι με δάνειο; Το δάνειο έχει φόρο, έχει πληρωθεί; Τι σύμβαση έχουν κάνει μεταξύ τους; Αν ο Κασσελάκης βάζει 200.000 ευρώ τον χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, σε τρία χρόνια αν τους δίνει από 200.000 το μήνα θα αγοράσει τον ΣΥΖΡΙΖΑ; Αν θέλει να βοηθήσει τα δίνει ως δωρεά, εδώ τα έδωσε δάνειο».

«Όλη η διαρροή δείχνει το χάος που επικρατεί στο μυαλό τους. Δεν έχουν καταλάβει πώς λειτουργεί το κόμμα, ούτε τους νόμους που τους διέπουν, τα έχουν κάνει κουλουβάχατα» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης