Αρχική Κοινωνια Άννα Παναγιωτοπούλου: Αύριο η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Άννα Παναγιωτοπούλου: Αύριο η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Από antwnio

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» από τη ζωή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου. Η 76χρονη ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από τη νόσο Αλτσχάιμερ και για τον λόγο αυτό απείχε από κάθε επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο στενός φίλος της αείμνηστης πρωταγωνίστριας, Σταμάτης Κραουνάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ σύσσωμο το ελληνικό Θέατρο έσπευσε να πει το δικό του αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου μέσα από συγκινητικά αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

«Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι από την Άννα. Είμαστε από πολύ νέες μαζί, στη Σχολή ακόμη. Τα νιάτα μας, τα γέλια μας, τα κλάματα μας… τα περάσαμε μαζί. Μιλούσαμε για όλα, κάναμε δουλειές μαζί. Ήμασταν φίλες πολύ και πριν και μετά από το Ντόλτσε Βίτα. Τη θαύμαζα πολύ, η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι μια ολόκληρη εποχή. Ήταν σπουδαία σε αυτό που έκανε. Δεν υπήρχε άλλη σαν την Άννα. Είναι σαν να κλείνει μια εποχή, σαν να τελειώνει μια εποχή», δήλωσε στο TLIFE και στην Άννα Κοντογιάννη πριν από λίγα 24ωρα η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Η Άννα είχε τόσο βάρος γνώσης και ζωής επάνω της, που την έκανε να είναι λίγο πιο πάνω από εμάς εκ φύσεως. Ήταν συνδικαλίστρια, έντιμη, δουλευταρού, άνθρωπος του θεάτρου, φερέγγυα, καθαρή, μεγάλο αλάνι. Ήταν αρχηγός, χωρίς να κάνει φασαρία, ήταν μέσα σε όλα, δεκτική και αθώα. Με την Άννα στη σκηνή δεν φοβόμουν. Οφείλω να το πω ως ηθοποιός και να το αφήσω ως το μεγάλο χαρτί στη μνήμη της. Η Άννα σε θαύμαζε, σε άφηνε, σε απολάμβανε και δεν είχε αντιπαλότητα», ανέφερε σε βίντεό της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου.

«H Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ένας πολύ δίκαιος συνεργάτης, είχε την αξιοπρέπεια να ζητήσει συγγνώμη αν έκανε λάθος, ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που λάτρεψε την Άννα Παναγιωτοπούλου μέσα από τους ρόλους της θα πουν το τελευταίο «αντίο» αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10.30 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Διαβάστε επίσης