Αρχική Ελλαδα Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά (video)

Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά (video)

Από antwnio

Να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την ομάδα Αχτσιόγλου, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέντευξη… δρόμου, που παραχώρησε στην εκπομπή Live News στο MEGA, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε σχετικά: «Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης θέλουν να είναι στην προσπάθεια δίπλα σας;».

«Πιστεύω ότι θα το ήθελαν» απάντησε, «και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά».

«Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Προφανώς, το κόμμα μας είχε παθογένειες. Είναι μια καινούργια μέρα» τόνισε ακόμη ο κ. Κασσελάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, με το βλέμμα στις εσωκομματικές εξελίξεις, ότι από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να αναδείξει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αυτό ακριβώς το απόσπασμα, με την πρόσκληση στην ομάδα Αχτσιόγλου, η κριτική της οποίας υπήρξε εξόχως σκληρή, καθώς μίλησε για «επιχειρήματα βγαλμένα από τη φαρέτρα της alt right, τα οποία χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης», σε μια ανακοίνωση που υπέγραψαν η Σία Αναγνωστοπούλου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Μερόπη Τζούφη, η Θεανώ Φωτίου και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Διαβάστε επίσης