Αρχική Κοινωνια Άρθρο Ηλία Παναγιώταρου : ΛΟΑΤΚΙ – Γάμοι και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δύο έννοιες απόλυτα αλληλένδετες.

Άρθρο Ηλία Παναγιώταρου : ΛΟΑΤΚΙ – Γάμοι και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δύο έννοιες απόλυτα αλληλένδετες.

“Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η πατρίς”.

Από antwnio

“Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η πατρίς”. Αυτό είναι το βασικό σύνθημα που ακούγεται με εκκωφαντικό μάλιστα τρόπο σε κάθε gay pride, σε κάθε πορεία – εκδήλωση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τον αλληλέγγυων τους. Μέσα σε αυτό το σύνθημα περικλείεται ολόκληρη η πραγματική ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ, αυτό που επιθυμούν και δυστυχώς αντικατοπτρίζει πλήρως και τις αξίες – επιθυμίες που θέλουν να μας επιβάλουν οι χαρτογιακάδες, κονδυλοφόροι γραφειοκράτες των Βρυξελλών οι οποίοι υποστηρίζουν πλήρως τους ΛΟΑΤΚΙ εις βάρος των υπολοίπων Ευρωπαίων, εις βάρος των παραδοσιακών ευρωπαϊκών αξιών, εις βάρος του θεσμού της οικογένειας, της πατρίδας, της θρησκείας. Εδώ να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ούτε μία θρησκεία (όχι μόνο ο Χριστιανισμός) σε παγκόσμιο επίπεδο που δέχεται τον γάμο ομοφυλοφίλων, πόσο δε μάλλον την υιοθεσία παιδιών από αυτούς.
Το πιο ύποπτο, ανησυχητικό, τρομακτικό αλλά και εξοργιστικό είναι ότι όλη αυτή η ξεκάθαρα αντιευρωπαϊκή ατζέντα όχι απλά έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε. (άλλο Ε.Ε. άλλο Ευρώπη), αλλά βρίσκεται και στην προμετωπίδα των αξιών που έχει θεσπίσει και αναγκαστικά θέλει να επιβάλλει στις χώρες μέλη της, αλλά και στις συνεργαζόμενες με αυτήν χώρες. Είναι από τα πρώτα – αν όχι το πρώτο- και πιο σημαντικό προαπαιτούμενο που θέτει η νομενκλατούρα που μεθοδευμένα και δόλια ανελίχθηκε και ακούει στο όνομα κομισιόν, ευρωπαϊκό συμβούλιο και λοιπά, είναι η πλήρης όχι μερική υιοθέτηση της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας. Είναι και αυτή μέρος των αξιών που θέλει να επιβάλλει. Αλλού το έχει καταφέρει αλλού το παλεύει και αλλού δεν το έχει επιτύχει. Όλες αυτές οι δήθεν πανανθρώπινες σύγχρονες αξίες που θεσμικά προσπαθούν να επιβάλλουν οι διορισμένοι και όχι η εκλεγμένοι από τους Ευρωπαίους πολίτες ηγέτες της Ε.Ε., ουδεμία σχέση έχουν με τις διαχρονικά πραγματικές ευρωπαϊκές αξίες την κουλτούρα, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Χριστιανικής αλλά και προχριστιανικής Ευρώπης.
Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς πρόκειται για την επιβολή της απόλυτης δυσλειτουργίας και ανωμαλίας που σε συνδυασμό με την επιβολή άλλων επίσης διαλυτικών προτύπων και αξιών, πάντα στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού, μιας δήθεν πολιτικής ορθότητας, μιας δήθεν δικαιοσύνης, δήθεν ισότητας και ενός ψεύτικου αρρωστημένου ευρωπαϊκού διεθνιστικού οράματος, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό της Ευρώπης όπως τουλάχιστον οι γηραιότεροι εξ ημών γνώρισαν.
Στη νέου τύπου ΛΟΑΤΚΙ Ευρώπη – αν δεν τους σταματήσουν οι κατά τόπους λαοί- δηλαδή θα κυριαρχούν οι γκέι (σε πολλές των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει ήδη), οι μη Ευρωπαίοι αυτοί που εχθρεύονται τις θρησκείες (όχι μόνο το χριστιανισμό) αυτοί που δεν θέλουν η Ευρώπη να παράγει αλλά να εισάγει από τρίτες χώρες προς όφελος μεσαζόντων, που δεν θέλουν να υπάρχουν αγρότες, μικρομεσαίοι, οικογενειάρχες αλλά πολυεθνικές, λαθρομετανάστες, μεσάζοντες, ΜΚΟ, γονέας 1 και γονέας 2. Θέλουν να υπάρχουν άχρωμοι, άοσμοι πλήρως ελεγχόμενοι πολίτες δέσμιοι μίας μικρής κάστας “απίθανων” τύπων, διεκπεραιωτών των εντολών μιας ακόμα μικρότερης κάστας τραπεζιτών, μελών, λεσχών (πχ. Builderberg κλπ).
Η προετοιμασία υποδούλωσης και αποχαύνωσης της Ευρώπης πήρε πολλά χρόνια, με “δολώματα”, “τυράκια” και ελκυστικές υποσχέσεις στην αρχή. Η υποδούλωση συνεχίστηκε μέσω της ψήφισης και επιβολής ενός δαιδαλώδους πλέγματος χιλιάδων νόμων και τροπολογιών, της αχαλίνωτης προπαγάνδας η οποία παροτρύνει κατευθύνει τους ανήμπορους Ευρωπαίους (και ακόμα το κάνει) προς την αρρωστημένη κατεύθυνση που αυτοί επιθυμούν, σε μία άβουλη πολυπολιτισμική Ε.Ε. μη Ευρωπαίων. Σε μία Ε.Ε. όπου οι γνήσιοι αλλά και οι “καινούργιοι” μη Ευρωπαίοι πολιτογραφημένοι Ευρωπαίοι θα είναι έρμαια της προαναφερθείσας ολιγομελούς κάστας που την διοικεί.
Η τελική τους επίθεση όμως συναντά εμπόδια παρά την απίστευτη προπαγάνδα, τους εκβιασμούς και τις μεθοδεύσεις της Ν.Τ.Π. Τα ευρωπαϊκά έθνη έχουν αρχίσει να αντιστέκονται όλο και ποιο σθεναρά, όλο και πιο συντονισμένα. Εκεί που τα “έχει βρει σκούρα” η Ε.Ε. είναι στις χώρες του τέως Ανατολικού Μπλοκ είτε αυτές είναι μέλη της είτε όχι. Η ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα δεν είναι αποδεκτή παρά τον πακτωλό χρημάτων, προπαγάνδας, πεμτοφαλλαγητών και λοιπών μεθοδεύσεων! Τα ΛΟΑΤΚΙ (και όχι μόνο) πλάνα τους δεν προχωρούν και όπου αυτό συμβαίνει γίνεται με ρυθμούς σημειωτόν. Ακόμα και στην σαπισμένη, υποταγμένη και αλλοιωμένη Δυτική Ευρώπη όπου τα προηγούμενα χρόνια η ΝΤΠ “έπαιζε” μπάλα μόνη της, πλέον βλέπει τους κάποτε μικρούς και αδύναμος θύλακες αντίστασης να γιγαντώνονται, να ορθώνουν ανάστημα, να οργανώνονται να αντιστέκονται ενάντια στη λαίλαπα από κατατρώει τα θεμέλια της.
Τα πατριωτικά εθνικιστικά ακροδεξιά ευρωσκεπτιστικά κινήματα επελαύνουν (πλην Ελλάδος). Με το ρυθμό που δυναμώνουν αν όχι σε αυτές, στις επόμενες εκλογές (εθνικές ή ευρωεκλογές) μάλλον θα κυριαρχήσουν πλήρως! Αυτό δεν σημαίνει ότι τότε όλα θα αλλάξουν εν μία νυχτί. Το εδώ και δεκαετίες ροκάνισμα του πραγματικού Ευρωπαϊκού οικοδομήματος θα πάρει πολλά χρόνια συνεχούς προσπαθειών αγώνων και θυσιών προκειμένου να σταματήσει, θα εκδιωχθούν οι “καλικάντζαροι” των Βρυξελλών και της Ν.Τ.Π. Ο αγώνας θα είναι διμέτωπος από τη μία στην ήττα των καλικάντζαρων, από την άλλη στην επανοικοδόμηση της Ευρώπης των εθνών και των πατρίδων, των παραδοσιακών αξιών ηθών και εθίμων, της αληθινής οικογένειας, της θρησκευτικής πίστης, της δημιουργίας, της παραγωγής και της κανονικότητας. Στόχος είναι η επαναφορά της Ευρώπης σε ένα status όπου οι ψευτοαξίες της Ε.Ε. και ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας δεν θα είναι ο κανόνας, δεν θα επιβάλλονται. Μέχρι τότε κουράγιο.
Για όποιο σχόλιο ή απορία στο i.panagiotaros@gmail.com
Η.Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Διαβάστε επίσης