Αρχική Διαφορα νεα Ανεξαρτητοποίηση Ιωάννας Καραδήμα από την παράταξη Μάχη για την Αττική του Φίλλιπου Καμπούρη …

Ανεξαρτητοποίηση Ιωάννας Καραδήμα από την παράταξη Μάχη για την Αττική του Φίλλιπου Καμπούρη …

Από antwnio

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου υπέβαλα την ανεξαρτητοποίηση μου στην Περιφέρεια Αττικής από την παράταξη Μάχη για την Αττική.

Οι λόγοι αυτής της παραίτησης είναι καθαρά πολιτικοί καθώς ο επικεφαλής της παράταξης, Φίλλιπος Καμπούρης, την χρησιμοποιεί για την προβολή του κόμματος στο οποίο είναι πρόεδρος. Ένα γεγονός το οποίο με βρίσκει απόλυτα αντίθετη καθώς θεωρώ πως τα κόμματα, όσο πιο μακριά βρίσκονται από την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο καλύτερο είναι για αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, όταν αποδεχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφια, η γνώση μου ήταν ότι η παράταξη Μάχη για την Αττική, θα είναι μία ανεξάρτητη πρόταση για τους πολίτες της Αττικής, καθώς κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα που υποτίθεται ότι έχουν πατριωτικό πρόσημο, δεν διεκδίκησε την ψήφο αυτών των πολιτών. Η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας δεν μπορούσε να μην έχει μία πατριωτική εκπροσώπηση και αυτό το κενό καλύψαμε όλοι οι υποψήφιοι της Μάχης για την Αττική από όποιο πολιτικό φορέα και αν ανήκαμε. Η εκλογή μου ως Περιφερειακή σύμβουλος αποτελεί τιμή και συγχρόνως υποχρέωση προς τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν ώστε να τους εκπροσωπήσω και να αναδείξω τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Την έλλειψη βασικών υποδομών, τις σπατάλες των διοικήσεων της Περιφέρειας, την ακρίβεια, την εγκληματικότητα, την αφελληνοποίηση και γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών. Αυτές τις θέσεις θα συνεχίσω να αναδυκνύω και να παλεύω για μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή.

Μαζί με πολίτες που έχουμε αυτές τις κοινές ανησυχίες δημιουργούμε μία κίνηση πολιτών για να αναδείξουμε τα παραπάνω ζητήματα και να ακουστεί η φωνή του Έλληνα πολίτη της Αττικής δυνατά, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συναλλαγές, με σοβαρότητα, συνέπεια και προτάσεις. Συνεχίζουμε δυνατά.

Ιωάννα Καραδήμα – Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής                                                      Πηγή hellasultras.gr                                                                                                                                                                   

Διαβάστε επίσης