Αρχική Πολιτική Β. Στίγκας: Η επιχειρούμενη τροπολογία είναι η επίσημη νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών (Δείτε το Βίντεο)

Β. Στίγκας: Η επιχειρούμενη τροπολογία είναι η επίσημη νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών (Δείτε το Βίντεο)

Παράλληλα, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” άσκησε κριτική στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, υποστηρίζοντας ότι “εκτελεί εντολές να μεταφέρει και να νομιμοποιήσει χιλιάδες εισβολείς που λυμαίνονται εδώ και χρόνια την χώρα μας.

Από antwnio

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για εξαρτημένη εργασία και παροχή υπηρεσιών ή έργου σε πολίτες τρίτων χωρών, εκτόξευσε ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών”, Βασίλης Στίγκας, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

“Η επιχειρούμενη τροπολογία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι η επίσημη πλέον νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών από την κυβέρνηση. Αυτή η τροπολογία είναι η επιτομή της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, δηλαδή των ψηφοφόρων που όλοι μαζί έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το περίφημο 41%. Η Νέα Δημοκρατία, έτσι όπως κατάντησε, ξεπέρασε σε λαθρολατρεία ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε κάνει την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι και ήταν επί πολλά χρόνια πόλος έλξης του κάθε πικραμένου”, ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στίγκας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” άσκησε κριτική στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, υποστηρίζοντας ότι “εκτελεί εντολές να μεταφέρει και να νομιμοποιήσει χιλιάδες εισβολείς που λυμαίνονται εδώ και χρόνια την χώρα μας. Κάνει, μάλιστα, μαθήματα αγροτικής παραγωγής λέγοντας ότι οι ελιές θα μείνουν αμάζευτες και θα χάσει το κράτος 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα. Εάν γνώριζε πραγματικά θα ήξερε ότι πλέον η αγροτική συγκομιδή έχει εξελιχθεί και πως με σύγχρονα μηχανήματα γίνεται ακόμη πιο εύκολη η συγκομιδή της ελιάς”.

“Όλα αυτά”, προσέθεσε ο κ. Στίγκας, “είναι απλές προφάσεις και δικαιολογίες, που τις βαφτίζουν δήθεν ανάγκες για εργάτες γης, για νομιμοποιήσουν όλο το Ισλάμ που καταπατάει παράνομα τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Εάν υπήρχε συγκροτημένο και οργανωμένο κράτος θα βοηθούσε χιλιάδες νέους Έλληνες και Ελληνίδες να φύγουν από τα αστικά κέντρα και να ασχοληθούν με την γεωργική παραγωγή. Αντίθετα, οι νέοι μας σκοπίμως διώχνονται από την Ελλάδα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό και αντικαθίστανται από αλλόθρησκους ισλαμιστές”.

Επίσης, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” εξαπέλυσε επίθεση στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη και Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, επειδή, όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, έχουν ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης τροπολογίας, ενώ ισχυρίστηκε ότι “η Ελλάδα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο από την συνεχιζόμενη εισβολή του Ισλάμ. Μιλάμε για διαφορετικές θρησκείες, διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικά ήθη και έθιμα”.

Τέλος, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” ισχυρίστηκε ότι “χωρίς αμφιβολία η λαθροεισβολή θα καταστρέψει το ελληνικό έθνος, θα μας γυρίσει αιώνες πίσω και, εξαιτίας του δημογραφικού προβλήματος, δεν θα υπάρχει επιστροφή”.

Διαβάστε επίσης