Αρχική Πολιτική ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Από antwnio

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Ταλαιπωρία διαρκείας βίωσαν οι κάτοικοι της Πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Ελπίς”. Χάος στους δρόμους, πολύωρες διακοπές ρεύματος στην ηλεκτροδότηση, όταν οι θερμοκρασίες ήταν πάρα πολύ χαμηλές. Πολλοί μάλιστα κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, αφού δεν μπορούσαν να εξέλθουν επειδή το χιόνι είχε φράξει την έξοδο των σπιτιών τους και παρά τις πολύωρες εκκλήσεις στην δημοτική αρχή τους, εισέπρατταν την αδιαφορία και την αναισθησία της.

Κραυγαλέο παράδειγμα κατοίκου του Δήμου Αμαρουσίου, ο οποίος τηλεφώνησε στο Δήμο για να ζητήσει να καθαριστεί η είσοδος – έξοδος του σπιτιού του και η απάντηση που πήρε από υπάλληλο, ήταν, ότι σήμερα είναι… αργία!

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν “στο μάτι του κυκλώνα”, αφού φάνηκαν ανίκανοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι να πράξουν το επιβεβλημένο καθήκον τους!

Όταν οι μετεωρολόγοι είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για το κακό που ερχόταν! Αλλά εκείνοι ζούσαν στο δικό τους κόσμο και έτσι στη συνέχεια άρχισαν οι αλληλοκατηγορίες κυβέρνησης, Περιφέρειας Αττικής και Δήμων για ποιος τελικά έφταιγε! 

Τελικά η διαπίστωση είναι εκ του αποτελέσματος, πως ακατάλληλοι άνθρωποι βρέθηκαν σε ακατάλληλες γι΄ αυτούς θέσεις!

Ωστόσο θα περίμεναν οι πολίτες, πως μετά από περίπου ένα μήνα από το “ξεγύμνωμα” που υπέστησαν κυβέρνηση, Περιφέρεια Αττικής και Δήμοι, από την κακοκαιρία “Ελπίς”, τα προβλήματά τους θα είχαν τελειώσει!

Αμ δε! Σωρεία παραπόνων έρχονται καθημερινά από αγανακτισμένους δημότες του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι τηλεφωνώντας στο νούμερο Δημότη (15321), προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο Δήμος και να μαζέψει τους τόνους κομμένων κλαδιών δέντρων που βρίσκονται επί ημέρες διάσπαρτα σε όλους τους δρόμους του Δήμου, καταλαμβάνοντας  θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, εισπράττουν την πλήρη αδιαφορία!

Αφού ο υπεύθυνος υπάλληλος καταγράφει το παράπονο – καταγγελία του Δημότη με τα στοιχεία του και το τηλέφωνό του, αλλά εν τούτοις μετά από μια εβδομάδα από το τηλεφώνημα το ζήτημα παραμένει ατακτοποίητο!

Βέβαια χρησιμοποιούνται και δικαιολογίες του τύπου “δεν έχουμε αρκετούς φορτωτές”, ή όπως ισχυρίστηκε Αντιδήμαρχος “τα κλαδιά των δέντρων δεν είναι μόνο του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά είναι και της ΔΕΔΔΗΕ”!

 

Ακούσατε δικαιολογία έμμισθου Αντιδημάρχου; Λέτε και τα κλαδιά να έχουν ονοματεπώνυμο και ξεχωρίζονται έτσι σε κλαδιά του Δήμου και σε κλαδιά της ΔΕΔΔΗΕ!

Τι είπατε δεν άκουσα; Έχουμε δημοτικές εκλογές το 2023;

Τότε λοιπόν και πριν ρίξετε την ψήφο σας, αναλογισθείτε εάν έπραξε αυτή η Δημοτική Αρχή, όσα είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική περίοδο το 2019! Αν έπραξε όσα έπρεπε όταν την χρειαστήκατε κατά τη χρονική διάρκεια της εντολή σας!

Και δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως η κάθε ψήφος δημότη πρέπει να είναι ανεξάρτητη της κομματικής υποστήριξης των υποψηφίων Δημάρχων και των Δημοτικών Συνδυασμών!

   

     

 

πηγή  www.egerssi.gr

 

Διαβάστε επίσης