Αρχική Ελλαδα ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Τσιάρας – Θεοδωρικάκος απέκρυψαν αίτημα της εισαγγελίας προς την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να εμποδίσουν τον Γιάννη Λαγό να εκφωνήσει ομιλία στην Ολομέλεια! (video)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Τσιάρας – Θεοδωρικάκος απέκρυψαν αίτημα της εισαγγελίας προς την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να εμποδίσουν τον Γιάννη Λαγό να εκφωνήσει ομιλία στην Ολομέλεια! (video)

Από antwnio

Σε μία άνευ προηγουμένου αποκάλυψη προέβη από τις φυλακές Δομοκού ο Γιάννης Λαγός ενδεικτική της εμπάθειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη εναντίον του, η οποία φτάνει στο σημείο να του στερούν απροκάλυπτα και εντελώς παράνομα το δικαίωμα να εκφωνεί ομιλίες κατά την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το αντίστοιχο γραφείο στην Αθήνα. Ενώ η εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας απέστειλε αίτημα στα αρμόδια Υπουργεία (Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη) προκειμένου να επιτραπεί η διεξαγωγή της ομιλίας του Γιάννη Λαγού κατόπιν μεταγωγής του στην Αθήνα, η Ευρωβουλή επισήμως δήλωσε ότι ουδέποτε έλαβε σχετικό αίτημα από τα Υπουργεία αυτά, καταδεικνύοντας τη δόλια συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι σε έναν Ευρωβουλευτή εκλεγμένο από χιλιάδες Έλληνες πολίτες:

Διαβάστε επίσης