Αρχική Πολιτική Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: Σε ρόλο εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης, υιοθετεί όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ

Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: Σε ρόλο εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης, υιοθετεί όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ

Από antwnio

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για τις δηλώσεις που έκανε από το Δήλεσι, εξαπολύει η Ελληνική Λύση, υποστηρίζοντας ότι συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας εξέφρασε την ενόχλησή του για την δημόσια αποδοκιμασία που εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος στις δηλώσεις Βελόπουλου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη καλούσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μετανοήσουν, αλλιώς να μην πάνε στις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα.

«Διαβάσαμε κάποιες δηλώσεις και νομίζαμε ότι τις έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Δυστυχώς είδαμε ότι τις έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σε ρόλο εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Υιοθετεί τα όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ στο διαδύκτιο και τα πληρωμένα site για μια παραποιημένη δήλωση του προέδρου μας» είπε αρχικά ο κ. Χήτας και πρόσθεσε «ο πρόεδρος μας είπε να μην πάνε στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους και ήταν παραίνεση – μην πάτε αν θέλετε. Δεν σας είπε μην πάτε. Το να υιοθετεί ο Αρχιεπίσκοπος όσα λέει η ΝΔ μας στεναχωρεί. Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης. Δεν θα έκανε τέτοια δήλωση ο Χριστόδουλος. Προεκλογικά, ο αρχιεπίσκοπος αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο. Να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μητσοτάκη ο Ιερώνυμος», ανέφερε ο κ. Χήτας.

Διαβάστε επίσης