Αρχική Πολιτική Ενωση Κεντρώων:Παραπτώματα που δεν συγχωρούνται -Βούτηξαν ύπουλα την ψήφο του κόσμου και τώρα “στάχτη και μπούλμπερη” να γίνει όλη η χώρα.

Ενωση Κεντρώων:Παραπτώματα που δεν συγχωρούνται -Βούτηξαν ύπουλα την ψήφο του κόσμου και τώρα “στάχτη και μπούλμπερη” να γίνει όλη η χώρα.

Από antwnio

Ο κ. Μητσοτάκης αντικατέστησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Πατούλη με τον κ. Χαρδαλιά.

Όσοι νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο παίρνει άφεση αμαρτιών η Νέα Δημοκρατία πλανώνται. Ο μεν Πατούλης εν μέσω τεραστίου προβλήματος με τις φωτιές έδειχνε τις ικανότητές του στο Ζεϊμπέκικο, την ίδια ώρα ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Μηταράκης προϊστάμενος της πυροσβεστικής και της αστυνομίας εγκατέλειψε το μέτωπο των πυρκαγιών και πήγε διακοπές.

Τα πιο πάνω παραπτώματα δε συγχωρούνται. Ο μεν περιφερειάρχης αναισθήτως δείχνει τις ικανότητες του να χορεύει, ο δε αρμόδιος υπουργός πηγαίνει για μπάνιο. Όλοι οι άλλοι υπουργοί δεν ήξεραν τίποτε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο κρίσιμο διήμερο δεν επικοινώνησε καθόλου με τον υπουργό του;

Στην ιστορία αυτή δεν υπάρχουν άλλοι αθώοι και άλλοι ένοχοι. Βούτηξαν ύπουλα την ψήφο του κόσμου και τώρα “στάχτη και μπούλμπερη” να γίνει όλη η χώρα.

Διαβάστε επίσης