Αρχική Πολιτική Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 : Μονίμως φαφλατάς, ο τηλεβιβλιοπώλης της ΝΔ…

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 : Μονίμως φαφλατάς, ο τηλεβιβλιοπώλης της ΝΔ…

Από antwnio

Μονίμως φαφλατάς, ο τηλεβιβλιοπώλης της ΝΔ…

Αμετροεπής και επικίνδυνος Μαυρογιαλούρος στην καθημερινότητά του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης!

Που θα περιμέναμε από τον Κυριάκο Βελόπουλο και το κόμμα του “Ελληνική Λύση” να ασκεί σκληρή κριτική κατά του πρώην συνοδοιπόρου του στον ΛΑΟΣ!

Εν τούτοις την “Ελληνική Λύση” υποκαθιστά ένα μη κοινοβουλευτικό κόμμα, το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ!

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 9 Φεβρουαρίου 2022:

«Την απόλυτη ομολογία ότι είναι πολιτικός απατεώνας έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις πρωτοφανείς δηλώσεις του, ότι από την προ-προηγούμενη δεκαετία ακόμη, εξαπατούσε ψηφοφόρους λέγοντας πράγματα που δεν πίστευε. Μοιραία βέβαια γίνονται συνειρμοί με τη σημερινή κατάσταση για όσα λέει τόσο αυτός όσο και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Είπε ότι το 2007 έκανε τον πατριώτη και έλεγε πολλές υπερβολές για να βγει βουλευτής και ότι “όταν κάποιο νέο παιδί – όπως εγώ ήμουν τότε, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές”, αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι αναπαράγονται δηλώσεις του από εκείνη την περίοδο και αυτό “είναι λίγο ντεμοντέ” και “ξαναζεσταμένη σούπα”.

Δηλαδή να το βουλώσουμε όλοι και να μην κάνουμε τον πολιτικό έλεγχο που είναι υποχρεωμένος να δέχεται.

Αυτός επιβεβαιώθηκε ότι είναι αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Οι οπαδοί της ΝΔ πώς τον ανέχονται;

Δεν καταλαβαίνουν ότι τους εξευτελίζει και δημόσια διαλαλεί ότι και σήμερα τα ίδια κάνει μαζί με τη “συμμορία” του Μητσοτάκη;»!

Μετά από αυτές τις προσβλητικές δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, για όσα έλεγε πως πίστευε την εποχή που εκλεγόταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, θα ήθελα πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, να γνώριζα, τι να σκέφτονται όλοι εκείνοι που τον ψήφιζαν και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ήταν “Δούρειος Ίππος” του Συστήματος!

Που σκοπό είχε τη διάλυση ενός αστικού, λαϊκού, πατριωτικού κόμματος, όπως ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, πριν την έλευση αυτού του υπερφίαλου νεοταξίτη!!

Όχι στην ισλαμική πολιτεία στο Φυλάκιο του Έβρου…

Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλους τους Έλληνες να πούνε ΟΧΙ στο ξεπούλημα του Έβρου την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στο ΚΥΤ Φυλακίου! Από την στιγμή που αυτή η κυβέρνηση θα επανέλθει, αφού είναι σίγουρο πως δεν εγκαταλείπει τα αντεθνικά της σχέδια για ισλαμοποίηση του Έβρου!

Διαβάστε παρακάτω το ΔΤ του ΑΚΚΕΛ της 10ης Φεβρουαρίου 2022:

«Όλοι οι Έλληνες να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επέκταση των δομών λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας Έβρου καλεί το ΑΚΚΕΛ με συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00

Το ΑΚΚΕΛ από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της επέκτασης της δομής του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και των νησιών. Θυμίζουμε πως όταν ήρθαν τα μηχανήματα στο ΚΥΤ Φυλακίου ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, το μέλος της ΕΑΚΥΤ Βασίλη Πεντιφράγκα και άλλα 5-6 άτομα καταφέρανε να σταματήσουνε έστω για μερικές μέρες τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ, αφού ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ μπήκε μπροστά στο φορτηγό του υπεργολάβου με κίνδυνο της ζωής του και στην συνέχεια προπηλακίστηκε άγρια από τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ.

Για τους μοναδικούς που έχουν σχηματιστεί δικογραφίες ως τώρα σχετικά με την δημιουργία ισλαμικής πολιτείας στο Φυλάκιο του Έβρου είναι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου.

Ως ΑΚΚΕΛ καλούμε όχι μόνο τους Εβρίτες, τους Θράκες, αλλά όλους τους Έλληνες την Κυριακή 13/02/2022 στις 12:00. στην πλατεία Ορεστιάδας για να αντισταθούμε στα άνομα σχέδια Μητσοτάκη-Μηταράκη να μετατρέψουν το βόρειο τμήμα του Έβρου σε Ισλαμαμπάντ. Είναι εθνική προδοσία να στήνεις μια πολιτεία ισλαμιστών στις πλάτες του Ελληνικού στρατού, στα μοναδικά χερσαία σύνορα της Ελλάδας. Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεπουλάει τον Έβρο και τα νησιά, θα το ανεχτούμε;

Θα ενδώσουμε; Θα παραδοθούμε; Θα αφήσουμε τα όνειρα των Μηταράκη- Μητσοτάκη να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες μας;

Θα γίνουμε μετανάστες στην χώρα μας για κάποιες γαλάζιες μίζες;

Την Κυριακή όλοι στην πλατεία Ορεστιάδας στις 12:00 !!!

Κάποιοι στον Έβρο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν επιτέλους την θέση τους. Δεν μπορεί να παριστάνουν τους αυλοκόλακες του Μηταράκη και να μας λένε πως είναι υπέρ της επέκτασης της δομής, αλλά κατά της αύξησης της χωρητικότητας.

58,5 στρέμματα δεν γίνονται, ούτε για 300, μα ούτε για 500 άτομα.

Η ΝΔ στην κυριολεξία προσπαθεί να εξαφανίσει τον Έβρο από τον χάρτη της Ελλάδας. Εδώ πρόκειται για βρώμικο αντεθνικό και προδοτικό σχέδιο υπέρ της Τουρκίας.

Δεν μπορούμε να είμαστε και με τον αρχιφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

Η απάντηση είναι μια! Ουδεμία επέκταση και καμία νέα δομή!

Οποιαδήποτε βελτίωση (για τις μίζες της ΝΔ) ας γίνουν στα πλαίσια της υφιστάμενης δομής.

Αλήθεια τι θα τα κάνουν τα γήπεδα, τις καφετέριες, τα σχολεία και τους χώρους ψυχαγωγίας, οι άνθρωποι που υποθετικά θα φεύγουν σε 24 μέρες;   Θέλουμε ξεκάθαρες κουβέντες και όχι άλλα παραμύθια…. Ο λαός του Έβρου πρέπει να γνωρίζει τι πιστεύει ο καθένας μας!

Στο ΑΚΚΕΛ πιστεύουμε ότι, όχι επέκταση, αλλά και το ΠΡΟΚΕΚΑ θα έπρεπε να έχει πάρει πόδι από εδώ, αφού οι Τούρκοι εδώ και χρόνια δεν δέχονται καμία επιστροφή!»!

Αλήθεια στο συλλαλητήριο αυτό θα συμμετέχει το κόμμα της “Ελληνικής Λύσης”! Θα αναλάβει πρωτοβουλίες ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος;;

Εδώ είναι …Ελλάδα…

Η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται!

Φίλος μου, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον “έστειλε” στο εξωτερικό, μου έστειλε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα:

«Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει κράτος στο οποίο να έχει γεννηθεί κάποιος, να θεωρείται αλλοδαπός και να διαμένει σε αυτό  επί 23 χρόνια με άδεια παραμονής. Πουθενά στο κόσμο δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσής του πάνω από τέσσερα χρόνια. Πολλώ δε μάλλον, όταν η υπόθεση του αφορά βιαιοπραγία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες!

Κι όμως η δολοφονία του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη απέδειξε περίτρανα ότι στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν και τα δύο.

Αλβανικής καταγωγής ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος, που όμως γεννήθηκε στην Ελλάδα και παραμένει με άδεια παραμονής. Επιπλέον ο ίδιος είχε συλληφθεί για εγκληματική δράση το 2019 και η δίκη του εκκρεμεί  μέχρι σήμερα!

Στην πρώτη περίπτωση το Ελληνικό κράτος τον κρατά όμηρο επί 23 ολόκληρα χρόνια θέλοντας φαίνεται να διαπιστώσει, αν ο αλβανικής καταγωγής νεαρός σε ένα πόλεμο με τους Αλβανούς θα υποστηρίξει εμάς ή εκείνους!

Στην δεύτερη περίπτωση φαίνεται πως, η Δικαιοσύνη περίμενε να ωριμάσει ο νεαρός, να διαπράξει δολοφονία και να τον δικάσει μια και καλή για κακούργημα!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία από το 1985 για την πρώτη και από το 1987 για τη δεύτερη,  οι συλληφθέντες χούλιγκαν για βιαιοπραγίες δικάζονται εντός τριών ημερών από τη σύλληψή τους. Και στις δύο αυτές χώρες, εάν συλληφθείς για χουλιγκανισμό οποιασδήποτε μορφής ακόμα και να βρίσεις, δεν ξαναβλέπεις γήπεδο για τρία ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα κάθε φορά που γίνεται ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην πόλη που διαμένεις, είσαι υποχρεωμένος να πηγαίνεις στο αστυνομικό τμήμα μία ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας και να παραμένεις σε αυτό μέχρι μία ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού.»!!

Τα τέσσερα κεριά έλιωναν αργά αργά…

Ο χώρος ήταν τόσο ήσυχος, που μπορούσε να ακουστεί η συζήτησή τους…

Το πρώτο έλεγε: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ. Μα οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να με διατηρήσουν. Πιστεύω ότι δεν μου μένει άλλο από το να σβήσω!

Το δεύτερο είπε: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΣΤΗ. Δυστυχώς δεν χρειάζομαι πουθενά. Οι άνθρωποι δε θέλουν να με ξέρουν!

Ένα ελαφρύ αεράκι το έσβησε…

Πολύ λυπημένο το τρίτο κερί είπε: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ. Οι άνθρωποι έπαψαν να ελπίζουν… και χωρίς να περιμένει άλλο, το κερί αφέθηκε να σβήσει… Ξαφνικά όμως…

Ένα παιδάκι είδε τα τρία κεριά σβηστά και φοβισμένο στο μισοσκόταδο, είπε: “Μα τι κάνετε! Πρέπει να παραμείνετε αναμμένα. Εγώ φοβάμαι το σκοτάδι!” …και ξέσπασε σε δάκρυα…

Το τέταρτο κερί είπε με συμπόνοια:

“Μην φοβάσαι καλό παιδί, μην κλαις! Όσο θα είμαι εγώ αναμμένο, πάντα θα ξανανάβουμε τα άλλα τρία… ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΑΠΗ”!

Το παιδάκι πήρε το κερί της αγάπης και ξανάναψε τα άλλα…

Ας μην σβήσει ποτέ λοιπόν, η ΑΓΑΠΗ μέσα από τις καρδιές μας…                                                                                                                    πηγή egesi.gr

Διαβάστε επίσης