Αρχική Διεθνη Νεα Κίεβο: Η κάμερα της ΕΡΤ στην πολυκατοικία που βομβαρδίστηκε – Δύο νεκροί (εικόνες και βίντεο)

Κίεβο: Η κάμερα της ΕΡΤ στην πολυκατοικία που βομβαρδίστηκε – Δύο νεκροί (εικόνες και βίντεο)

Από antwnio

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν όταν πύραυλος έπληξε κτήριο κατοικιών εννέα ορόφων στην περιοχή Ομπολον στα προάστια του Κιέβου, σήμερα το πρωί στις 05:50.

Οπως μεταδίδει η απεσταλμένη της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη η καταστροφή του κτηρίου είναι ολοκληρωτική, ενώ έχουν υποστεί ζημιές και τα γύρω κτήρια. Αναφέρει πως πρόκειται για εργατική περιοχή η οποία δεν έχει καποια στρατιωτική εγκατάσταση που να δικαιολογεί επίθεση.

Οι διασώστες έσπευσαν αμέσως επιτόπου και έσβησαν τη φωτιά.  Το κτήριο είναι σε απόσταση 15 λεπτών με ΙΧ από το κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας. Μέχρι στιγμής εχουν διασωθεί 63 άνθρωποι αλλα οι έρευνες συνεχίζονται στα συντρίμμια. Οπως μεταδίδει η Ευτυχία Πενταράκη άνθρωποι κλαίγοντας παρακολουθούν τις έρευνες, άλλοι επιστρέφουν σε απόγνωση στα ερείπια ψάχνοντας για τα προσωπικά τους είδη, παίρνουν αντικείμενα που δεν έχουν καταστραφεί και απομακρύνονται. “Είναι άνθρωποι ψύχραιμοι παρά τα όσα συμβαίνουν, είναι πραγματικά συγκλονιστικό να τους βλέπεις να βυθίζονται στην απόγνωση” αναφέρει.

 

Aποστολή Κίεβο: Ευτυχία Πενταράκη – Κάμερα & Ήχος: Γιάννης Κολιγλιάτης

ertnews.gr

Διαβάστε επίσης