Αρχική Πολιτική Καβγάς Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: “Να φέρουμε Ειδικές Δυνάμεις για να γλιτώσουμε από τη Ζωή”

Καβγάς Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: “Να φέρουμε Ειδικές Δυνάμεις για να γλιτώσουμε από τη Ζωή”

Από antwnio

Στα κοινοβουλευτικά… χαρακώματα βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την προστασία του καταναλωτή, Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σε TikTok του πρωθυπουργού λέγοντας: «Κάνετε πλάκα στο TikTok και έρχεστε να παραστήσετε ότι κάτι κάνετε για την ακρίβεια».

«Μένω έκπληκτος γιατί, αν θυμάμαι καλά, για να εκλεγείτε στη Βουλή κάνατε βιντεάκια με καρδούλες και χαρούλες. Εκεί δεν μιλάγατε για αυτούς που δεν έχουν να φάνε, κάτι καρδούλες κάνατε», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Αφήστε τις υποκρισίες, γιατί δεν ταιριάζουν στη Βουλή. Πρέπει να φέρουμε τις Ειδικές Δυνάμεις για να γλιτώσουμε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου».

«Κ. Γεωργιάδη, άθελά σας ή ηθελημένα, συνομολογήσατε γιατί με αποφεύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να γλιτώσει από μένα. Τις ειδικές δυνάμεις πρέπει να στείλει κανείς για να γλιτώσει από τη Ζωή. Αυτές τις εισηγήσεις κάνετε; Να του πείτε και τις ειδικές δυνάμεις και αλεξιπτωτιστές και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας… όποιον και να στείλει από μένα δεν θα γλιτώσετε! Θα είμαι εδώ, παρούσα», απάντησε με νόημα η κ. Κωνσταντοπούλου με τον υπουργό Υγείας να επανέρχεται και να λέει: «Υποκρίνεστε ότι σας νοιάζει η αλήθεια ενώ σας νοιάζει μόνο το συμφέρον σας».

Διαβάστε επίσης