Αρχική Κοινωνια Κακοκαιρία “Ελπίς”: Προς κλείσιμο τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη – Αναμένονται αποφάσεις και για τη Δευτέρα

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Προς κλείσιμο τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη – Αναμένονται αποφάσεις και για τη Δευτέρα

Από antwnio

Κλειστά θα είναι πιθανίτατα τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη (25.01.2022), όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς» που πλήττει τη χώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ότι σήμερα συγκαλείται σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση για την Δευτέρα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα.

Σε δηλώσεις του στο iefimerida.gr είπε ότι: “Όλες οι προβλέψεις δείχνουν πως την Τρίτη θα πέσει πολύ χιόνι σε όλη την Αττική. Ετσι, την Τρίτη θα είναι κλειστά σε όλη την Αττική, είναι σχεδόν βέβαιο. Όσον αφορά στη Δευτέρα θα εξεταστεί αργότερα τι θα γίνει.

Για αύριο πρέπει να δούμε την ασφάλεια των παιδιών τόσο σχετικά με τη μετακίνηση, αλλά όσο και για το κρύο που θα επικρατεί, καθώς υπάρχουν και τα μέτρα για τον κορωνοϊό που πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα».

Διαβάστε επίσης