Αρχική Ελλαδα Καταγγελια για τον Δήμο Ωρωπού : Δήμαρχε Γιασημάκη,ή ο Λίτσας είναι ΨΕΥΤΗΣ ή ο Ντάσης είναι ΚΛΕΦΤΗΣ!!!!

Καταγγελια για τον Δήμο Ωρωπού : Δήμαρχε Γιασημάκη,ή ο Λίτσας είναι ΨΕΥΤΗΣ ή ο Ντάσης είναι ΚΛΕΦΤΗΣ!!!!

Από antwnio

Ρε Γιασημάκη,ή ο Λίτσας είναι ΨΕΥΤΗΣ ή ο Ντάσης είναι ΚΛΕΦΤΗΣ!!!!

Διαβάσαμε στο  boriattika.blogspot.com  και εκδότη Κώστα Μπουλέκα την καταγγελία για την κλοπή  που έγινε στίς αποθήκες του Δήμου Ωρωπού  παλια ανταλακτικά καί σίδερα που τα πούλησε Αντιδήμαρχος – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Γιασημάκης 2019: “θα ξανακάνουμε το Καπανδρίτι κεφαλοχώρι”.
Το Καπανδρίτι είναι κεφαλοχώρι…ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.


Γιασημάκη, η στάση σου υποδηλώνει την αδυναμία…ανικανότητα το λέω εγώ …….να προστατεύσεις τη δημόσια περιουσία. Η συγκεκριμένη κλοπή σε κάνει συνυπεύθυνο και υπόλογο έναντι των νόμων….συγκάλυψη …..παράβαση καθήκοντος….κ.λπ.αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες ξέρουν!!!!!!
 

Γιασημάκη, επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, υπέβαλα σήμερα το πρωί αίτηση μου με εσένα αποδέκτη(την δημοσιεύω).Η απάντηση σου στην αίτηση θα ξεκαθαρίσει ποιος είναι ΨΕΥΤΗΣ καί ποιος είναι ΚΛΕΦΤΗΣ.

Γιασημάκη ,εντάξει τα “παλιοσίδερα..ευτελούςαξίας”, έκαναν φτερά, η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Καπανδριτίου ξέρεις που βρίσκεται;;;;;;μπορούν οι κάτοικοι να επισκεφθούν;;;;Αυτό τι είναι;;;;;δεν είναι οικειοποίηση ;;;;;;;;

O Ντάσης ομολόγησε την κλοπή..ο Γιασημάκης έχει το πρόβλημα!!!!!!!!

 


Γιασημάκη, έγινες μέρος του προβλήματος-εγκλήματος!!!!!!Ο Δήμος Ωρωπού έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΛΟΠΗΣ….τα χρήματα της κλοπής κατατέθηκαν στο ταμείο του Δήμου.
 

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ο Κώστας Λίτσας αντιδήμαρχος ύδρευσης και υπεύθυνος για την προστασία των μηχανημάτων και υλικών των αντλιοστασίων και υπέβαλε μήνυση για κλοπή, περιγράφοντας μάλιστα και μέρος των κλοπιμαίων;;;;;;  ΟΧΙ 

Τα κλοπιμαία σύμφωνα με την μήνυση του Αντιδημάρχου ήταν ευτελούς αξίας;;;;;ΟΧΙ. Χρήσιμα μηχανήματα μεγάλης αξίας για την προστασία της ομαλής υδροδότησης των κατοίκων.

Ο Μιχάλης Ντάσης στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο ομολόγησε τη κλοπή, παρουσιάζοντας τη κλοπή ως ευτελούς αξίας. Το πόσο μεγάλη είναι η αξία να ρωτήσει το κ.Λίτσα. Βλέπω το Κωστάκη κατηγορούμενο απο το Μιχαλάκη  για ψευδή καταμήνυση!!!!!!!

Ρε Μιχαλάκη φορτώθηκε μόνο ένα φορτηγό;;;;τότε γιατί κόπηκαν τρία τιμολόγια;;;;;Αφού κόπηκαν τρία τιμολόγια τότε έχουμε τρία ζυγολόγια,ΑΡΑ ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ και όχι ΕΝΑ!!!!!!Ρε Μιχαλάκη τα τιμολόγια τι ημερομηνία έχουν;;;;;;;;Πριν τη δημοσιοποίηση της κλοπής;;;;;;;Τα χρήματα απο τα κλοπιμαία πότε κατατέθηκαν στο Δήμο Ωρωπού;;;;Πριν τη δημοσιοποίηση;;;Οχι, γιατί αν δεν είχε κάνει τη μήνυση ο κ.Λίτσας θα ήταν στη τσέπη σου.

Μιχαλάκη γίνου λίγο άντρας,οι υπάλληλοι είναι εργαζόμενοι άνθρωποι και εσύ πας να τους μπλέξεις.

πηγή boriattika.blogspot.com

Διαβάστε επίσης