Αρχική Ελλαδα Κυριάκος Μητσοτάκης – Το «τερμάτισε» με τα ψέματα – Εγκαινίασε 3 έργα του ΣΥΡΙΖΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης – Το «τερμάτισε» με τα ψέματα – Εγκαινίασε 3 έργα του ΣΥΡΙΖΑ

Από antwnio

Απύθμενο θράσος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη για να εγκαινιάσει τρία έργα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

Τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ), έργο – σταθμό για την περιοχή, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η χρηματοδότηση του οποίου ανήκουν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον τερματικό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG), έργο που προχώρησε και διασφαλίστηκε το 2015-2019.

Το νέο εκκλησιαστικό γηροκομείο, έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και υλοποιήθηκε με τη συμβολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός αφού οικοειοποιήθηκε τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια μίλησε για μία «αναπτυξιακή κοσμογονία».

«Αυτός ο τόπος είναι προικισμένος με απίστευτα πλεονεκτήματα αλλά χρειαζόταν μία στήριξη από την Πολιτεία προκειμένου να ξεφύγει από τη στασιμότητα και να ξεδιπλώσει πλήρως τις αναπτυξιακές του δυνατότητες. Αυτό γίνεται πράξεις σήμερα, γίνεται πράξη στη Θράκη, γίνεται ειδικά πράξη στην Αλεξανδρούπολη, όπου δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι συντελείται πραγματικά μία αναπτυξιακή κοσμογονία» ισχυρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«3 στα 3 ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στην Αλεξανδρούπολη» σχολίασε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και συμπλήρωσε:

  • Μονάδα FSRU: δρομολογήθηκε με το σύμφωνο Τσίπρα – Μπορίσοφ το 2016
  • Μονάδα απορριμμάτων: εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το 2017
  • Γηροκομείο: εντάχθηκε στο ΠΔΕ το 2016».

«Τα κυβερνητικά ψέματα πλέον δεν εκπλήσσουν και δεν πείθουν κανέναν…» τονίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και παραθέτει τις σχετικές αποφάσεις των έργων επί ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης